- 867
Vždyť jsi psal, že jsi s PS4 maximálně spokojen. Něco se změnilo?to, že jedna generace je super, neznamená že bude i ta další - příklad Michelin PS2 super guma , PS3 propadák , PS4 z té mám smíšené pocity
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vždyť jsi psal, že jsi s PS4 maximálně spokojen. Něco se změnilo?to, že jedna generace je super, neznamená že bude i ta další - příklad Michelin PS2 super guma , PS3 propadák , PS4 z té mám smíšené pocity
Nech tak : DVždyť jsi psal, že jsi s PS4 maximálně spokojen. Něco se změnilo?
Su aj Debica UHP2, ked uz sme u tech lacnych A vyzeraju este o trocha lepsie nez Sava.Je v cene Barumiek a je lepsia. Staci pozriet testy alebo uzivatelske recenzie na tyrereviews.co.uk
Na japonec svk fore ich malo obute par ludi na GH a chvalili. Ja som neskusal, siel som nakoniec do GY A5. Ale mal som rebricek, lacne - Sava, stred - Falken, premia - GY
Suhlasim v tych kritickych situaciach je aj maly rozdiel v brzdnej drahe rozhodujuci.Rozdil v zastaveni ze stejne rychlosti mezi 20m a 25m muze byt rozdil mezi nehodou a skoro-nehodou...
K tem co kupuji levne pneumatiky: dik, zes mi vysvetlil, proc nekteri jedou 70km/h v mistech kde je povoleno 90km/h. Doposud sem takove lidi nechapal. Prehledna sucha cesta, nikde nic, najednou kolona, a vepredu se nekdo coura, jako kdyby neumel zaradit ctyrku. A ve sve naivite si jeste mysli, ze jede bezpecneji. Priste takovemu cloveku hodim par drobnejch, at si koupi lepsi pneumatiky...