Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
pokud bych měl druhé auto, na ježdění po městě na nákupy atd. asi by mi nevadily, ale na každodenní ježdění 50km a více město, okresky, kopce raději letní + zimníTo já jsem na nákupní tašku zrovna před týdnem objednal CrossClimate+ ...
informace ohledně čeho ? Každý test vyjde podle toho kdo si ho zaplatí , ale fyziku neojebeš. Letní a zimní guma je každá z jiné směsi ( nehledě na vzorek ) na jiné podmínky, chceč říct, že celoroční není kompromis ?Co si doplnit informace a kouknout na letošní testy aktuální generace Goodyear a hankook?
Na oboje sere bílej tesák, když to nedělají v 185/60 R16 resp. 195/55 R16, resp. neXL. A jestli si mám vybrat mezi CrossClimate+ a G2, beru Michelin.Co si doplnit informace a kouknout na letošní testy aktuální generace Goodyear a hankook?
Na oboje sere bílej tesák, když to nedělají v 185/60 R16 resp. 195/55 R16, resp. neXL. A jestli si mám vybrat mezi CrossClimate+ a G2, beru Michelin.
Já koupil na podzim 2018 zimní 15" alu disky i s pneu Bridgestone LM32 za 5.500,- od jednoho kšeftaře z Bystrce. Tahá je sem z Německa a Belgie, Nizozemí. Velice seriózní a super chlapík. Kontakt už nejspíš nenajdu. Disky krásný, skoro jako nový. Pneu byly na dojetí 4,5 až 4,8mm vzorku.Pripadne nejaky tip (lokalita Brno), kde zohnat za dobru cenu cely komplet (kola+pneu)?
Chápeš to špatně stejně jako chlapi v hospodě, ty nový celoročky fungují dobře od cca -15 do +15 na suchu a mokru tzv anglický počasí který přes zimu máme v Brně s tím že výjimečnou nadílku snehu zvládnou slušně, na Vysočinu nebo vyšších oblasti kde bývá často sníh bych bral zimní gumy. Koukni na to srovnávací video od Bensona co jsem dával. Třeba aquaplaning zvládají znatelně líp než zimaky
Je to guma pro použití mezi letní a zimní, osobně nemám v planu na tom celej rok jezdit, v tom testu je vidět že letní teploty už nezvládají (přehřívání a rychle mizí)
dobrý dotaz, to by mě taky zajímaloTeď nevím, kdy vlastně chceš na těch celoročních pneu jezdit, když ne celý rok. Máš je místo zimních?