Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
2420 ? jde to vidětjaký je DOT?
Přesně tak, mám je od loňska. Jejich název je celkem výstižný, ale hluk ještě ujde. Důležité je, že skvěle drží. GY jsou jistě tišší a komfortnější, byť s nimi nemám osobní zkušenost.PS4 jsou dost hlučný a na komfort vyloženě nejsou primárně určený
Tyto balóny jsem taky pořídil. Jsou to papuče. 97% kanálů mě přestalo zajímat ..... Mám je zatím krátce.Tak po dlouhém váhání jsem nakonec zvolil Michelin primacy 4....Co mě ale překvapilo je hloubka dezénu nové pneu... Naměřil jsem cca 6.5mm stejně jako na služebních continentalech.... Myslel jsem že vzorek bývá hlubší ale to je asi jen u zimních
Zobrazit přílohu 35218
Na pneumatikách koncernu Goodyear:
RFP – Rim Fringe Protector – ochrana disku
FP – Fringe Protector – ochrana disku
MFS – Maximum Flange Shied – ochrana disku, označení používané Dunlopem
Na pneumatikách koncernu Continental:
FR – Felgen Ripen – prstenec chránící obruč
Na pneumatikách koncernu Pirelli:
Donedávna se objevovalo označení Cord (ochrana disku na boční stěně pneumatiky), ale v současnosti už se nepoužívá.
Na pneumatikách koncernů Bridgestone a Michelin:
Kromě toho, že pneumatiky s měnším profilem než 55 většinou jsou vybaveny ochranným ramenem, tak se na pneumatikách neobjevuje označení, které by o tom informovalo.