Já právě zimáky jezdil Dunlopy a Goodyear a Michelin, Bridgestone jsem míval na BMW jako letňáky v 225/45 R18 na predku a 255/40 R18 na zadku a teď je mám v 215/45 R18 jako letní na Mazdě a sedí perfektně a když jsem teď koukal na zimáky právě mě překvapilo že ty nové 005 jsou jediné zimáky které mají v prilnavosti tu A třídu (Dunlop a Goodyear mají B).
Tak jsem si říkal že by měli být ještě o fous lepší než Dunlopy a taky jsou o nějakou tu stovku levnější.
Bohužel všude nedostupné.
Dle těch štítků jsou třeba Falkeny Euro Winter HS01 na tom stejně jak Dunlopy Winter Sport 5 ale Falkeny jsou na gumě o 1500 levnější.
Tak si říkám ty štítky by měli odpovídat a když už nemohu koupit pneu která by měla být lepší než co jsem jezdil proč ve stejné třídě neušetřit…. Ale nevím no.
Tak jsem si říkal že by měli být ještě o fous lepší než Dunlopy a taky jsou o nějakou tu stovku levnější.
Bohužel všude nedostupné.
Dle těch štítků jsou třeba Falkeny Euro Winter HS01 na tom stejně jak Dunlopy Winter Sport 5 ale Falkeny jsou na gumě o 1500 levnější.
Tak si říkám ty štítky by měli odpovídat a když už nemohu koupit pneu která by měla být lepší než co jsem jezdil proč ve stejné třídě neušetřit…. Ale nevím no.