99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
Je to ten menší tranzit, spíš takový SUV a gumy má tuším stejný jako já 205/60/16.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Extra hluboký sníh je naprd, včera při návratu od rodičů jsem si takovým razil cestu u nás v ulici, jelo se v něm dobře, bohužel jsem používal přední nárazník jako radlici. ? Naštěstí Nokiany mě v té kalamitě docela podrželi, ale celkem jsem byl rád když jsme v pořádku zastavili před domemJeště dam znovu Šumavu ale spis až kolem vanoc uvidím no třeba mi vyjde čas dřív ale chci aby byl extra hluboký sníh a td a abych testl i ty řetězy co vozim v kufru.
A jaké máš?Zkusil jsem zvednout tlak na 2.5 jak si tafy několik lidí pochvalovalo a nebyl to moc dovrej nápad, ty celoročky teď na sebemenším mokru hrabou, furt na mě bliká kontrolka DSC, je to na ně moc, holt to budu muset stáhnout zpět na 2.2
Ja ty same ve 205/55/16 foukam vpredu na 2.65. Na obdobi snihu je pak ufouknu na 2.4. Bude zalezet na rozmeru, na preu a konkretni preferenci ridice.Hankooky H750
Neřekl bych, že mám nesmyslný tlak. Aktuálně 2,5-2,6 podle počasí. Ta guma drží moc pěkně, testnul jsem si jí na sněhu ledu a pokud jde jen o mokro je to úplně v normě. Jsou to tlaky doporučené pro moje auto, pohodlí je fajn, letní Bridgestone jsem musel podhustit na 2,4 někdy 2,3 takže s těmi Conti si mohu dovolit o 0,2 bar vyšší tlak a vejít se tak na doporučené tlaky jteré jsou (nejsem u auta) asi 2,5 až 3 bary podle zatížení. ?Jaky je duvod to foukat na nesmysl?