- 975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já osobně se spíše dívám na testy, co dělá ADAC nebo AutoBild. To mi řekne mnohem více o té pneumatice. Ovladatelnost na mokru, ovladatelnost na suchu, brždění mokro/sucho a tady pak záleží, co preferuješ. Já osobně vybírám pneu tak, aby nejvíc držela v krizových situacích. Což je třeba v létě aquaplaning a brždění na mokru. Rozdíl spotřeby na štítku mezi A a D si myslím bude pár ml.Pozoruje niekto vplyv pneu na spotrebu? Vyberám letné a Michelin PS4 majú na štítku spotrebu D:
Zobrazit přílohu 43258
Oproti tomu Continental FR PremiumContact 6 majú B, ale zas majú B aj hlučnosť aj keď rozdiel je 1dB..
Znamená to niečo v reále? Deci na 100, pol litra... ?
M6 dostala na konec léta GY Eagle F1 Asymmetric 6 FP, v rozměru 225/55 R17 97Y. Najely cca 5kkm, nové 7mm, při přezutí předek na 6.0 a zadek 6,7 mm.Mali ste niekto cez leto GY Eagle F1 Asym 6?
Tyto byly 08/22 za á3.500,- Kč, tedy +/- 140EUR rovněž.GY Eagle F1 Asymmetric 6 FP, v rozměru 225/55 R17 97Y
Bude natom niečo, ten dopyt malý úplne nebude, rozmer používa aj Hyundai, Kia a Toyota. Len mi hlava nebere, rovnaký objem gumy rovnakej značky ten istý typ a 50% vyššia cena. Každopádne včera dorazili asymmetric 6, na pohľad je guma na dezéne dosť mäkká, 7mm dezén@Kuko116 problém je, že stejnej rozměr jak mazda má mercedes - 225/45/18 , proto je tam podle mě "prémiová" cena pro premiovou značku. Zvlášť když sáhneš po gumě, která má vyraženo MO (mercedes original)