Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podívej, já bych to těm meteorologům vůbec neměl za zlé. Oni dělají co mohou, dokonce mají i vyladěné modely, co za normálních okolností dokáží slušně předpovídat na 10 dnů. Jenže HAARP a masivní chemtrails jim do toho hází vidle.Taky přihodím poznatek, přehodil jsem včera celoročky H750 za letní Asymmetric 5 a ty letní jsou podstatně hlučnější - už abych předělal odhlučnění zadnich podběhů na pořádný
Mimochodem čtvrteční předpověď počasí na týden - přes den okolo 13, v noci to nepujde pod 5 stupňů - říkám paráda přezouvám - teď v sobotu právě sněží. Pamatuju si, že pár roků zpět to na ten týden cca sedělo, teď to neumí předpovědět ani na ty 2 dny.
Nedostala se na 4500 ot.? Pokud ano, tak cca v těchto otáčkách má 88kW useknutý vršek, přestává to táhnout. Ale myslím, že tohle je spíš nepravděpodobne, že by způsobilo až takový problém. Vidím to spíš na to, že hlavně tohle je maximálka toho motoru.Jako super víkend.
Pátek počasí na pohodu padlo rozhodnutí jedem pro Mazdu.
V sobotu ve 4 ráno jseme vyrazili směr Německo přes Šumavu. Cestou parádní sníh a 4 auta ve škarpě, kamiony odstavený v kopcích a bouračka díky které byla uzavřená silnice, takže jsem musel objíždět.
Znovu jsem děkoval za rozhodnutí koupit celoročky - neměl jsem nejmenší problém na neupravených silnicích. První silničáře jsme potkávali až na německé straně.
Projeli jsme Šumavu a v Německu lijáky ale jaký, stěrače valily na plno a já valil po autobahn decentních 160 km/h (s výjimkou omezených úseků takže jsem byl naštvanej protože pneu odváděli vodu paradne a 180 by to dalo bez problému, ale jet se nedalo kvůli zasekanym pruhum kde i v levém skoro všichni zdrzovali).
Dojeli jsme a počasí se umoudřilo, sluníčko a krásných 15°C. Padlo rozhodnutí zůstat u Bodensee a užít si pěkný víkend.
Cesta zpět opět lijáky a pak nádherné počasí takže Mazdičky se projeli po autobahn 215 a 200 km/h (to BM 2,0 má asi nastavený omezení budu na to muset kouknout, mladá byla nakrknutá, že jí to ve 200 odstavilo a dál ani prd i když do 200 jela pěkně)
Přes Šumavu tentokrát za sucha a sluníčka takže jsme si užili krásně klikaté silničky bez provozu.
Na BM půjdou na podzim také celoročky i když má zánovní letní R18 a slušné zimní R16, už jen to jaké změny počasí nás cestou potkali je za mne jasný důvod jezdit na pneu která je schopná se vypořádat s čímkoliv takže se ty R18 zujou a půjdou tam buď Contiky nebo Michelinky podle toho jaké bude porovnání těchto dvou v celoročkách.