Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zase další perfektní srovnání:Taky jsem řešil či jít nebo nejít do Asym 6. Nakonec si je zkusím na neMazda povozu v rozměru 235/45 R18 a uvidíme co vydrží.
Pro zajímavost a porovnání mají nové Asym 5 vzorek 7,5 mm a Asym 6 pouze 7 mm.
Taky jsem teď najel cca 4 tisíce kilometrů a jsem na předku na 6 mm. A to ještě ani nebylo pořádné vedroM6 dostala na konec léta GY Eagle F1 Asymmetric 6 FP, v rozměru 225/55 R17 97Y. Najely cca 5kkm, nové 7mm, při přezutí předek na 6.0 a zadek 6,7 mm.
Uvidíme, ale matematika hlásí nic moc tedy nájezdem. Ale jinak spokojenost.
Tyjo tak to bych asi čekal vydrž 15 tisíc km a přezout. Pokud tedy rapidně neznění průběh opotřebení. Protože i u oetních je fajn držet se aspoň kolem 4mm dezenu aby ta pneu nějak fungovala na vodě.Zase další perfektní srovnání:
Za sebe podávám hlášení, že GY Asym6 jsou zdaleka nejlepší pneu co jsem měl kdy nazuté. Zvládají i zátah elektromotoru a brzdí se s nimi naprosto fantasticky
Uvidíme co ta výdrž.
Taky jsem teď najel cca 4 tisíce kilometrů a jsem na předku na 6 mm. A to ještě ani nebylo pořádné vedro
Uvidíme jak budou ubývat dále, ovšem dle videa by to nemuselo být v porovnání s konkurencí až tak špatné. A to i co se týká konzistence výkonu při ubývajícím vzorku
Bohužel nemám přímé porovnání s Asym5 na jednom autě. Nicméně Asym6 lepí parádně a jsou ovšem i stále komfortní. I GTE, který není zrovna okreskový prototyp, poslouchá v zatáčkách na slovoA jak fungují na okreskové jízdě? Někde jsem četl že jsou horší než 5ky
v predu nove Asym6
Jsem "rád", že to čtu, resp. mě taky přišlo, že jsou dost nové na časté projevy aquaplaningu... trochu jsem si spílal, jakože co bych už chtěl, ale pokud to trápí i jiné, něco na tom budeNa mokrej ceste tiez najlepsie co som jazdil, pri hlbsej vode ale velmi nefunguju.