- 6 515
No to bezpochyby... jen by se o tomto fóru nemusel vyjadřovat jako o pomyslném předpeklí Mazdaclubu, kde teda ještě dýchá. http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=805&t=1263048&p=11607126#p11607126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nedám, a to zcela programově, ať si každý udělá obrázek o tom, co je to za exota (více viz. dávno zveřejněná FAQ https://www.mazdaklan.cz/threads/casto-kladene-dotazy.35/). Stačí si toto vlákno přečíst od začátku. Ovšem navíc tu bohužel chybí informace, kolikrát bylo různě přejmenováváno, přesouváno tak, aby to pánovi vyhovovalo, aby jednou nebylo přístupné, pak zase aby bylo, podle toho, jaká byla momentální strategie boje proti Auto Jeremiášova. Každý moderátor by se na něj už dávno vybodnul. A pak si člověk přečte takové hemzy...Co na to říct, BANána mu nedáš, protože jsi nad věcí. Ale je fakt, že jsou určité meze, které když se překročí, tak by se mělo zakročit. Tak uvidíme.
Momentálně je podaná žaloba na odstoupení od kupní smlouvy. Tím to ale určitě neskončí. Těm šmejdům vařím voduČau, prosím tě v jaké si teď situaci? Mám ten samý problém co popisuješ a v servisu se chovají podobně. Auto Jeremiášova, ale i Aspekta v Plzni. Podle toho jak to popisuješ , myslím že mají dány instrukce jak se chovat neb prožívám to samé. Jediné co vím že Mazda již nikdy více !!!! Pojďme koordinovat kroky, my se nechali ukecat a koupili ten "šrot" dvakrát.
Dík za zprávu..
Tak zase aspoň, že je v běžném spotřebitelském sporu neposílá hned do insolvence. Podat žalobu na nesplnění jakosti při převzetí je regulérní postup.Spam: Tyjo, schiza!
Ooooooo Děkuji.Tak zase aspoň, že je v běžném spotřebitelském sporu neposílá hned do insolvence. Podat žalobu na nesplnění jakosti při převzetí je regulérní postup.
Děkovat netřeba, tvrdil jsem to už v postu #21 tohoto tématu.Ooooooo Děkuji.
Ok můj mail je vigip@seznam.cz, vyměníme tam. Dík P.Momentálně je podaná žaloba na odstoupení od kupní smlouvy. Tím to ale určitě neskončí. Těm šmejdům vařím vodu
Pošli tel. a já zavolám.
Vedel by prosim niekto spocitat, aka je pravdepodobnost, ze sa stretnu dvaja psychopati vlastniaci rovnaky model auta na tej istej klub stranke ?
Už len dufam, že ich spoločné "vaření vody na šmejdov" sa udeje na seznam cz .
Tak toto napsal @shr3k Tak se pochlubte, už vás také svolali?Ja vam nevim panove, doslova tady kydate hnuj na komplexnost znacky mazda, pritom kdyby jste si koupili benzinaka, tak si budete libovat jaky je to super auto a ze je nejlepsi. Jakej paradox ze? Nepopiram ze nejspise mate nejake problemy, to kazdy z nas, ale pokud se nepletu tak @shr3k ma taky naftaka a breci tu jak vy? Nebo je to spise tim ze se o to auto stara tak jak se ma aby se mu to neprojevovalo?
Mimo jine, problem si klidne res, v tom ti nikdo nebrani, ale vykrikovat tady jak ti mazda nesmi do garaze a podobny sra*ky, to tady uprimne nikoho nezajima. Zjistil jsi problem, mas plny pravo ho resit, ale my ho tady za tebe nevyresime!
Co se tyce toho ze ses nechal ukecat.
Pokud ses nechal ukecat na naftu a jezdis kratky trasy (aby si usetril, tak jak drtiva vetsina ceskeho naroda), s tim jestli ti je za tezko vymenit olej treba po 10t.km a menis az po 30t.km, tak se nedivim ze ty problemy prichazeji.
Tak toto napsal @shr3k Ještě jsem neslyšel a o nikom, kdo by řekl koupil jsem si auto, které je špatné. To je jako kdyby řekl, jsem blbec. A to nikdo neudělá. každý tvrdí, že ta jeho značka je ta nejlepší.
Kazdemu je uz jasne , ze si si kupil auto s nevhodnu motorizaciou pre tvoje potreby. Uz by bolo na čase, aby si si to konečne priznal aj ty.Ještě jsem neslyšel a o nikom, kdo by řekl koupil jsem si auto, které je špatné. To je jako kdyby řekl, jsem blbec.
Já si žádné auto 2x nekoupil. Piliny v oleji zatím nemám, ale to neznamená, že se před koncem záruky neshodí víko ventilů a nezkontroluje se vačka, případně nevyreklamuje. Za to mi těch cca 2500 za nové podložky a vysokotlaké trubky stojí. Nafta v oleji je běžná věc u auta, které má regeneraci DPF založenou na zvýšení EGT za pomocí dovstřiku nafty do spalovacího prostoru. To sis měl koupit PSA a dolévat Eolys, který olej neznehodnocuje, ale zase postupně zanáší DPF popelem.
Jinak pro další šíření tvého evangelia doporučím Facebook skupinu Mazdaři, tam chodí i lidé ze servisů a prodejců Mazda.