Byvaly Mazdak
KLANový trol
- 138
Nikdy není pozdě! Je tady ještě možnost trestního podání. Teď sledujte co budou ******** dělat aby tento příspěvek odsunuli co nejvíc do ztracena. Otázka je jestli to vůbec nezávislé forum mazdaklan.cz zveřejní?Tři dny jsem pročítal všechny příspěvky a odpovědi na toto téma. Jsem zvědav jak ten soud dopadne. Mám stejný motor jako ten pán co byl nespokojen s ředěním oleje naftou a předčasnými drahými výměnami oleje, který opravdu nestojí 350 Kč. Docela mne překvapilo kolik názorů zde bylo proti němu. Zřejmě to byli ti, kteří o tomto motoru 2,2D četli někde v katalogu ale nikdy ho neměli doma v garáži.
Přidám svou čerstvou zkušenost, minulý týden po 3 letech a 3 měsících naprosto bezproblémového provozu a značkově servisovaných 77 000 km se moje auto M6 za 900 000 zastavilo. První diagnoza byla vačka a turba což je oprava za min 100 000 Kč. Po rozebrání se to naštěstí nepotvrdilo ale celý motor je zanesený sazemi a to rozhodně nejezdím jen krátké trasy. To ale nikdo nepozná dokud nerozebere motor a tak postupně dochází k destrukci tohoto motoru. Domnívám se, že příčinou je i to ředění oleje naftou a ten pán měl naprostou pravdu , když zde tvrdil, že je to konstrukční chyba motoru. Nedivím se, že chtěl vrátit takový výrobek ,protože já bych to udělal také ale dnes už je pozdě.
Pane Krabat, děláte si legraci včeně Vituse. I slepec vidí o co tady GO. Podivjte na příspěvky třeba lakilaki který dne kalí vodu na jinych fórech pod nickem MirecBAMyslím, že jsi nepročítal příspěvky dost pozorně. Nikdo nezpochybňuje, že motor má problém a že ten pán nemá právo Mazdu žalovat. Ale zaráží mě, jestli sis nevšiml formy, jakou to činí. Byl skoro nadlidský úkol zjistit, o co mu vlastně jde. Neustále motal páté přes deváté, dokola opakoval stejné příspěvky, doslova spamoval tohle fórum. Nedokázal jasně sdělit, jaký má problém nebo jak jej chce řešit. A pokud někdo vyslovil názor, který se mu nelíbil, okamžitě jej osočil, že pracuje pro Mazdu apod.
Mně takové jednání nepřijde zcela normální. Parta lidí na tomhle webu si hodně pomáhá a kdyby se nechoval apriori jako mamlas, určitě by mu spousta lidí ráda pomohla nebo poradila. Na druhou stranu chápu, že člověka tohle hodně poznamená. Nejhorší emocí je bezmoc a tyhle problémy spolehlivě vyčerpají každého. Rozhodně mu nezávidím jeho situaci a jsem zvědav, jak to nakonec dopadne.
Byl skoro nadlidský úkol zjistit, o co mu vlastně jde. Neustále motal páté přes deváté, dokola opakoval stejné příspěvky, doslova spamoval tohle fórum. Nedokázal jasně sdělit, jaký má problém nebo jak jej chce řešit. A pokud někdo vyslovil názor, který se mu nelíbil, okamžitě jej osočil, že pracuje pro Mazdu apod.
No vzhledem k tomu, že p. Shr3k (zakladatel tohoto fora) o tom problému piše na všech forech a diskizích již od roku 2012 tj od te doby co se tyto motory začali prodávat, tak je to moc divný, že by jste nevěděli o co GO?
Poslední úprava moderátorem: