Grek
nový člen
- 11
Ja jsem nekde psal, ze nekam jezdim, protoze se nudim?
Ja nekoho ohrozuju, pokud sedim ve svem aute?
Koronavirus prochazi skrz sklo a plech?
Co je divneho na tom, ze resim spotrebu?
Je to jeden z parametru auta, resim ho asi tak stejne, jako resim vykon nebo jizdni vlastnosti (to mam resit jen u zavodniho auta, nebo?). Zvlast v topicu, ktery je tady na to zalozeny. Nema-li smysl resit spotrebu u aut, mohli by to take vyrobci prestat uvadet, ne? A tady na klanu bychom mohli zrusit treba veskera temata na adresu spotreby. Ale bohuzel asi ne kazdy je v situaci, aby ji mohl neresit, nebo ji resit chce i kdyby nemusel, a tedy vstupuje mu do rozhodovani o aute... nejen tady plno lidi menilo z 6 na CX5 nebo opacne, nebo se rozhoduji mezi Kodiaqem a CX5, nebo mezi XC60 a CX5... cokoliv. Plno lidi taky zajima, kdyz uz ho maji, jak jsou na tom ostatni. Mne osobne by asi financne nezabilo, kdybych mesicne protocil nekolik tisic litru, ale porad nechapu jakou to ma spojitost s jejim resenim nebo neresenim.
Ondrej K plne s tebou suhlasim a nevsimaj si doslova primitivne prispevky ako napisala Danka. Predsa forum je na to stvorene aby sme sa bavili o comkolvek do detailov. Rad citam tvoje prispevky, ktore su detailne a vzdy pekne popisujes podrobne vsetko co je naozaj super. Len tak dalej a pis aj nadalej svoje nove postrehy