Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ako plne súhlasím a bral by som to akoVůči těmto "zázračným" přípravkům mám jakousi nedůvěru, ale třeba má zrovna tento něco do sebe a nějak funguje
Ešte napíš, že aký olej máš práve v motore, ten nový Supra-X 0W20? Ja som po výmene oleja za Supra-X tiež spozoroval zaujímavý pokles spotreby...Toto tam šlo
Zobrazit přílohu 30158
Neviem ti povedať aký olej tam išiel ...menili mi ho v Mazde ..Ešte napíš, že aký olej máš práve v motore, ten nový Supra-X 0W20? Ja som po výmene oleja za Supra-X tiež spozoroval zaujímavý pokles spotreby...
Tak se podívej zevnitř pod kapotu motoru, většinou to tam píšou.Neviem ti povedať aký olej tam išiel ...menili mi ho v Mazde ..
Ještě jednou po cca 15 000 km kombinovat s tímto https://www.red-rider.cz/248-bg-208-44k-power-enhancer-325-ml.html a je to taková alchimie. Četl jsem, že to lidi kombinují s VIFem, cca každou 4tou nádrž dávají BG 2026 mezitím VIF a po cca 15.tis km BG 208. Ale z toho už by jeden zpitomělJá na ty aditiva taky moc nejsem - teda ne že bych na to nevěřil (z praxe od kolegy a klienta vím, že to prostě funguje), ale jsem spíš línej to tam lít ...
Kolega mě ale donutil tam nalít BG 2026 (https://www.red-rider.cz/246-bg-2026-supercharge-ii-sc-177-ml.html) a taky mě to dost překvapilo, ale spotřeba šla okamžitě z 9,8 na 8,9... stejný styl a stejná trasa, kterou jezdím každý den. Nechápu...
Od té doby už jsem cca 4x tankoval bez aditiv a spotřeba jde s každou novou nádrží vždy o 0,1-0,2 l nahoru.
Schválně do další nádrže zase to BG naliju, co to udělá.. jestli to byla náhoda, nebo zázrak...
Takže som presvedčený, že asi ti dali už tiež olej Supra-X 0W20 tak ako mne (údajne majú najnovší pokyn od Mazdy a povinne začali dávať tento nový olej do nových áut), lebo po jeho výmene aj mne klesla dosť výrazne a pozorovateľne spotreba... A keďže si náhodou práve v tom období dal aj ten "zázračný" keramický prípravok, výsledok zníženej spotreby pripisuješ jemu To je môj názor po mojej skúsenosti po výmene oleja za Supra-X 0W20...Neviem ti povedať aký olej tam išiel ...menili mi ho v Mazde ..
už je to doma@Jarred tak tu alchimii asi zkusím VIF mám doma , objednám BG2026 a BG208-tu můžu nalít hned, mám najeto 13 500 km