Dnes jsem jel cestu asi 60 km, vše po okreskách, nikde žádná čtyřproudovka. Střídaly se za sebou vesnice, občas menší města. Jel jsem poměrně svižně, předjížděl, když to šlo tak jsem jel i 130 až 140 km/h. Na druhou stranu, když jsem byl v koloně bez možnosti předjíždění, tak jsem jel v klidu, na nikoho se nelepil atd. Spotřeba byla 7,8.
Úplně stejnou 60 km trasu, ale zpáteční, jsem zkusil jiný druh jízdy. Taky jsem předjížděl, ale víceméně jenom kamiony, mohlo jich být 4-5, a to s výrazným zrychlením, když jsem při předjíždění plyn vždycky přišlápl přes klapnutí až na podlahu. Jinak jsem jel mimo obec do 100 km/h. Snažil jsem se moc nešlapat na brzdu, takže jsem zbytečně nezrychloval, když jsem věděl, že se blíží obec nebo zatáčka a taky jsem při dojíždění brzdil motorem. Ale když jsem věděl, že jsem před delší rovinkou, tak jsem plyn i více přišlápnul, ale ne zase tak, abych pak nemusel moc brzdit. Spotřeba byla 6,3.
Jinak dlouhodobou spotřebu mám asi 8,5, jestli si dobře pamatuju. Ale to je tím, že často jezdím velmi krátké trasy po městě přes křižovatky (světelné nemáme), jedu třeba z domu 400 m, pak popojedu 500 m, pak 400 m, pak 350 m domů. A když už jedu mimo město, tak většinou svižnějším stylem, viz. výše dnešní trasa "tam". S tímhle autem mě to prostě moc nejde jezdit na spotřebu