- 2 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@myscho , ano mám Mazdu 2, ale opravdu v tom nevidím žádný rozdíl zajet trasu se spotřebou 4,7 s CX-5 oproti 3,6 s M2.
z kopce ?Ahoj, vcera jsem koupil "ojetou" Mazdu CX5 Skyactiv 2.0G FWD ( najezd 18500km ) a spotreba na vcera a dnes ujetych 253 km je 6.1l/100km ?
Ne, vcera z Tabora do Pardubic a pote do Kutne Hory a dnes po Prazez kopce ?
No, to bylo asi převážně po okreskách. Tak pokud @bob senklar dodržuje limity a za vesnicí na to nešlápne, tak to se asi dá. Teda já bych nevydržel na to nešlápnout s novým autem. asi jela i těhotná manželka, ne? Nic ve zlým, hlavně ať čerstvá CX-5 dobře sloužíNe, vcera z Tabora do Pardubic a pote do Kutne Hory a dnes po Praze
Souhlas, ty OEM Toya jsou hlavně za mokra hrozné. S trochou nadsázky mohu říct, že CX-5ka je první auto, kde se těším na přezutí na zimní (Goodyear Ultragrip ) a roním slzu, když "musím" měnit zpět na letní kola...(mimo tema spotreb)
...a o kolik lip se zacalo auto ve vysoky rychlosti chovat, kdyz jsem vymenil tovarni Yokohamy za Bridgestony T005. Jestli tam Mazda porad dava Toya a Yokohamy, a rad jezdis rychle, doporucuju vymyslet, jak se jich zbavit .