Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Manuál alebo automat?? Dosť dôležitý údaj.Hmm, to máte fakt docela dost. Mám CX5 2,5 AWD od prosince, najeto něco přes 5 tis. km, kilometrově město a okresky/dálnice tak půl napůl, spotřeba od novoty 7.9. Vynuluji vždy při plné nádrži a taky 7.9. Jezdím lehce nad rychlostní limity, tj. dálnice 135-140, v obci 60-65.
Tak to přijdeš brzo o noty. Bez dálnic, kolem komína 9l.Hmm, to máte fakt docela dost. Mám CX5 2,5 AWD od prosince, najeto něco přes 5 tis. km, kilometrově město a okresky/dálnice tak půl napůl, spotřeba od novoty 7.9. Vynuluji vždy při plné nádrži a taky 7.9. Jezdím lehce nad rychlostní limity, tj. dálnice 135-140, v obci 60-65.
O řidičák......
Uvažuji právě proto o předělání na lpg, ale nenašel jsem v celé evropě žádnou cx-5 na lpg, tak nevím zda to vůbec lze a jestli to není úplná pitomost?! Ale jinak jsem s tímto autem maximálně spokojený, což jsem u těch 21 předchozích aut nebyl ((-:Hmm, to máte fakt docela dost. Mám CX5 2,5 AWD od prosince, najeto něco přes 5 tis. km, kilometrově město a okresky/dálnice tak půl napůl, spotřeba od novoty 7.9. Vynuluji vždy při plné nádrži a taky 7.9. Jezdím lehce nad rychlostní limity, tj. dálnice 135-140, v obci 60-65.