Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co je tam nalito z fabriky v Japonsku chce asi trochu bádání. Total dělá lubrikaci pro EU, v USA je to třeba Castrol, ale co tam jde v japonský továrně ??
Co je tam nalito z fabriky v Japonsku chce asi trochu bádání. Total dělá lubrikaci pro EU, v USA je to třeba Castrol, ale co tam jde v japonský továrně ??
To není spojka, jako spojka, ale zubová spojka v převodovce mezi 3-4 stupněm.
https://mazda.oemdtc.com/141/hard-shifting-shift-lever-vibration-2012-2015-mazda
Nejsem odborník, ale je smutné, že se ani autorizovaný servis není schopný podívat do servisního portálu. Našel by tam servisní informaci R034/15 Řadicí páka vibruje při jízdě se zařazeným 6 převodovým stupněm.Dobrý den shr3ku, obracím se na Vás jako na odborníka s žádostí o radu, už jste někdy řěšil potíže se zařazením 6. stupně a vibrace na 6. stupni u Mazdy CX-5 2013 podobně jako v tomto odkaze .., popř. co to může způsobovat ...a kolik by stálo odstranění této závady.
V autorizovaném servise mi řekli, že je to charakter této převodovky, normální jev ..načež jsem za tuto diagnostiku vysolil 2300,- Kč. Preventivně jsem nechal, vyměnit olej. Mechanik tam dal https://www.truckmall.cz/76303-liqui-moly-4427-vykonny-prevodovy-olej-sae-75w-80-1l.html, ale moc se to nezlepšilo.
Nejsem odborník, ale je smutné, že se ani autorizovaný servis není schopný podívat do servisního portálu. Našel by tam servisní informaci R034/15 Řadicí páka vibruje při jízdě se zařazeným 6 převodovým stupněm.
Zobrazit přílohu 25646 Zobrazit přílohu 25647 Zobrazit přílohu 25648 Zobrazit přílohu 25649 Zobrazit přílohu 25650
Těžko posuzovat cenu, 8 hodin práce plus potřebné díly, ale možná by bylo lepší koupit novější už upravenou převodovku z Allegra.