Tak sa podelim o cistenie mojej CX5ky 2,2 Dieselu SH motor z 2014 aj ja..2 tyzdne dozadu mi auto zahlasilo slaby tlak oleja, takze som dosiel pomaly domov, vymenil olej aj s spreplachom a este jednym olejom, vyresetoval kody P055F, P0524, C1001 (co je front camera) a bol pokoj...teda myslel som si.... Nemam problem s cukanim ako poniektori z Vas, mne moja Mazda uz dlhodobo nechce niekedy preradit do vyssieho stupna z 3ky do 4ky alebo este 4ky do 5ky pri uplne plnom plyne a cca pod 5000 otackami mi zacnu otacky klesat naspat a auto spomaluje. Po precitani tohoto vlakna..diki @
shr3k, som sa rozhodol dat precistit sanie a tiez pozriet vacku a pretesnit vstrekovace. Po obvolani cca 6 Mazda autorizovanych servisov, som sa rozhodol pre jednu v Lucenci, kde dali nie len dobru cenu, ale hlavne aj vynikajuci pristup a technik sa nehanbil povysvetlovat veci po telephone aj 10 minut...mam rad ked niekto vie dat cas a tym aj presvedci o kvalite....Takze k vykonu: po otvoreni deklu motora ma technik trochu vystrasil ze to nevyzera dobre a ze je to podfuknute, tak aby aby neboli naprd aj vahadla...po rozobrati sa vsak zistilo, ze vahadla a vacka su ok, bolo to vsak podfuknute na 3 vstrekovacoch, cize bordel bol (a to som menil olej asi 300 km dozadu). Takze hned aj objednal olejove sitko, nechal si auto v servise, ze ho zajtra vymeni a aj ocisti vanu, ak tam bude este nejaky bordel. Co sa tyka sania, tak to som cistil v garazi kde to robili BG masinou asi tak 6000 km dozadu, takze som bol velmi zvedvay v akom stave to bude....prekvapko..zadrbane neskutocne..takze som pochopil ze 300 Euro som v lete zbytocne vyhodil, kedze nanos je paradny...do zajtra to ma byt vycistene, tak uvidim..olej pojde zas novy Mobil EPS 5W30 s origos Mazda filtrom, aj tak je za tach par km cierny ako uhol.....zatial sa kochajte tym svinstvom na fotkach a kludne poradte na co by som sa mal este zamerat.
....dufam vsak, ze zajtra odidem zo servisu neilen z ovela lahzou penazenkou ale aj usmevom na tvari haha