Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím všechny, mám CX 5ku s automatem r.v.2019, najeto 6500km a hned od začátku jsem si všiml, že když přijíždím ke kruhovému objezdu, nebo na křižovatku, kde odbočuji, tak pozoruji, jakoby převodovka nestíhala podřadit. Po následném přidání plynu, někdy pozoruji takové zacukání(jako v zubové vůli) potom převodovka podřadí a je vše OK. Když jsem se na to ptal v servisu, tak říkali, že to ještě nikdo nehlásil. Nějak zvlášť mě to nevadí, ale zajímá mne, jestli to je normální a nebo, jak tomuto jevu předcházet. Předem dík za vaše postřehy.
Tím chceš říct, že na předváděčkách pravidelně resetují řídící jednotky, aby neodradili zákazníky? Že tam přijedu já, tak o tom nevěděli.Já si spíš myslím, že ráno jak přišli do práce, tak u té předváděčky zapomněli vyresetovat řídící jednotku. A nebo jsi na ně byl moc akční, a překvapil jsi je.
Myslim ze xPet to myslel ironicky......, ale mam jednu skusenost s predvadzackou M3, 2018, ktorú by som asi aj bol kupil, keby .Tím chceš říct, že na předváděčkách pravidelně resetují řídící jednotky, aby neodradili zákazníky? Že tam přijedu já, tak o tom nevěděli.
Uz jsem to sem chtel dat davno, ale nejak jsem na to vzdy zapomnel. Takze, @g3nino, neni to zrovna odpoved pro Tebe, spise odstrasujici pripad. Neptal jsem se predem na cenu, tak to nutne muselo dopadnout "spatne", ze jo .
Kazdopadne je to delane "trojtym proplachem olejem". Zahrat, vypustit, dat novy, zahrat vypustit, dat novy ...
Zobrazit přílohu 14728
Ahoj, pro porovnání dávám FA ze Zlína, krom výměny (celé) náplně a filtru v ATM je tam ještě olej v předním a zadním diferenciálu a servis ve 180k km...
Zobrazit přílohu 16154
Tak jsem v srpnu po delsi dobe byl opet na navsteve "v Koline". A co se na tom cenove zmenilo za vice, jak tri roky?
Zobrazit přílohu 24127
Inu i po tech letech cena za olej stale stejna. Samozrejme celkova cena je "vysoka" (na prohlidku), ale ja tam toho mel na udelani trochu vice. Nastesti jsem nemel tu smulu, co @Sikyl, na znecisteni. Ba naopak mi z nejakeho duvodu umyli i disky (a blatniky). Nevim, snad aby se jim lepe vymenovaly pruziny?