Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A doporučil by mi někdo nějakej servis v okolí Prahy kde udělají proplach a vymění i ten filtr ?
přesně tak!Bouček je Auto Efekt
Včera jsem navštívil servis a popsal jsem jim, co slyším od převodovky. Vyslechli mě, probrali všechny možné situace, při kterých se to projevuje. Potom tedy vyresetovali řídící jednotku převodovky a jeli to projet(beze mě, nevadí). po příjezdu řekli, že nezaznamenali žádný jev, mnou popsaný. Takže, provedena diagnostika závad - bez závad, kontrola oleje převodovky - bez závad a základní učení převodovky. Tak jsem odjel a hned jsem si všiml, že auto úplně jinak brzdí motorem, za cca. 50km to neudělalo ani jednou. Dnes, také asi 50km a dělá to snad ještě častěji. Tak já fakt nevím, že bych jezdil tak blbě? Nejmarkantnější to je při jízdě po kruhovém objezdu, kdy na něj najedu bez plynu a potom jen tak lehce polechtám plyn a ozve se takové zahrkání, ale jen krátce. Mě to příjde, jako kdyby tam byla zařazená špatná rychlost, protože se to děje tak při 900 - 1000 ot/min. Když to zahrká, tak se otáčky nezvýší.
Moc by mě pomohlo, kdyby se někdo na toto, třeba na kruháči zaměřil, zda to není z mé strany planý poplach. Najeto 7300km. Předem dík za vaše postřehy.
přesně tak!
Také se mě zdá, že to dělá častěji a hlavně i při vyšších otáčkách, cca. 900-1100.Už skoro rok řeším úplně to samé, se stejným výsledkem jako ty a navíc mi připadá že je to čím dál horší ( dříve to bylo sporadické ..)
Můžu se zeptat kde jsi to nechával dělat ?Odsavanim? Najprv sa da cistic do povodnej naplne, necha sa prebehnut, aby uvolnil pripadne necistoty a potom to tam tlacia tym strojom. Urcite sa neodsava, tlakom sa zbavi spinaveho oleja. A ide sa kym netecie z prevodovky cisty olej. Mam najazdene 83100km.
Já jsem tam v pátek slyšel slovenštinu...Auto Efekt v Zline
Když nechceš rady, tak o ně nežádej, to je jednoduché. Jak jsem koupil, tak prodávám.Bod 2 je bez upaleni brzd pri nejakem velkem zasnezenem sjezdu v Alpach neresitelny? S manualem vyslapnes, kdyz se ti zablokuji kola pri brzdeni motorem, do toho si porad muzes pribrzdovat i brzdama treba pred vraceckou...
Když nechceš rady, tak o ně nežádej, to je jednoduché. Jak jsem koupil, tak prodávám.