Minulý týden jsem nechal vyměnit olej v automatu (po 61 tis. km). Vyměnil p. M. Procházka na doporučení kolegů z Prahy 8 Chaber (
http://www.rychloservis-praha8.cz/sluzby-servisu/vymena-kapaliny-v-automaticke-prevodovce/), kteří nedělají Skyactiv, protože nemají adaptér na stroj od BG, na rozdíl od M. Procházky. Již jej tu také někdo někde zmiňoval, že využil jeho služeb. Výhodou p. Procházky je, že je schopen i s mašinou od BG Products na výměnu oleje v A/T dojet daleko mimo Prahu a provést výměnu na místě. Na druhou stranu v Praze nemá svoji dílnu, takže si pronajímá prostory u spřátelených servisů. V mém případě to bylo ve Stodůlkách, Autotechnik Zralý, Jindrova ul. Dával tam přímo olej Mazda ATF FZ od Totalu - viz foto.
Zobrazit přílohu 32831
Ale to mi bylo celkem jedno, garáž nemám, takže je normální, že musím zajet do nějakého servisu. Jistou nevýhodou P. Procházky je ovšem to, že si nechce nechat koukat pod ruku, jak to dělá, není úplně transparentní, jak je člověk zvyklý třeba od
@Max6 . Sice toho hodně navykládá předem, ale když se šlo na věc, tak chtěl, abych seděl v prostoru pro zákazníky servisu a vzal mě k autu až na konec procedury. Ani nemá webovky. IČ v živnostenském rejstříku 04603931.