- 41
Viděl jsem ve Státech místa, kde mají nad levým pruhem vysvětlivky typu "pokud je za tebou auto, zmiz z pruhu" a nad pravým "pokud aktuálně nepředjíždíš, máš bejt tady". Kruháky na většině území nemají, protože je děsí, neumí v nich jezdit, a bojí se, že z nich přejedou výjezd, nebo že z nich nebudou moci sjet kvůli přijíždějícím vozidlům. Ano, tak tupá veřejnost tam je.Často nadávám na řidiče v Česku, že by vůbec neměli mít papíry. Jasně, taky nejsem žádnej expert. Ale myslel jsem si, a bylo mi říkáno, že u sousedů je to o něčem jiném. No ani bych neřekl. Němci neumějí jezdit po svých 3, 4 proudých dálnicích. Dva levé pruhy zasraný autama co chtěj jakože jet rychle a pravý pruhy zejí prázdnotou. A to nemusí být ani extra velký provoz. A takový Rakušáci, ti zase jezdí obec/okreska pořád 70km/h a když je těch vesnic víc, nebo město, tak radši jedou všichni 30.
Co vídáme na silnicích tady je občas na vytažení ze dveří a pár facek, ale přiznejme si, že nic není nikomu dost, na naše silnice a řidiče si budeme stěžovat vždy, a zase tak hrozný to asi objektivně přece jen nebude.