Podívej já ti rozumím a asi tak.....
Kamarádka je totální antiautíčkář.....
Ona neřešila jestli je to nafta nebo benzín kolik to žere, v jakém je to stavu krom toho aby to nebylo zrezlé.... pán jí řekl, že vše funguje auto vypadalo na pohled hezky a tak ho koupila - a ano to co píšeš jsem jí taky řekl protože s ním jezdí po městě a pak 5-10km trasy - na naftu totální kravina.
Dnes už to ví taky a vyslechla si toho ode mne dost, no a další auto bude nějaký benzín jako Yaris nebo M2, i20 a td.... žere to málo a je to spolehlivé, jenže teď na to nemá a to co dala za tohle auto, plus co do něj pak ještě narvala, páč se ukázalo, že i podvozek je v prd.... plus turbo.... no a pak zjistila ten filtr tak sem jí domluvil kámoše, který to okoukl v dílně a dal mi soupis
no a stručně.... koupila si vrak, sice nerezlý a teď již dost opravený, ale.... cpát do toho další peníze s tím že je to na její pojížďky totálně nevhodné nemá smysl....
Za sebe já bych si naftu nikdy nekoupil, i když jezdím docela dost a převážně 50km vzdálenosti než to típnu, ale prostě ne....
No a myslím, že ona už si naftu taky nikdy nekoupí a dost jí to mrzí.... dál bych do toho nevrtal, prostě udělala blbost plus ještě naletěla při koupi a největší blbost které dodnes lituje, že si nevzala někoho sebou a neporadila se předem. No a když začal brečet, že jí končí technická a na jiné auto nemá a prodat se taky nedá.... tak jsem jí zařídil aspoň tu STK s tím, že se toho musí zbavit a pokud si to někdo nekoupí s tím že si ten filtr udělá, tak to prodat aspoň na díly a hold obrečet těch 100 co za to celkem dala no a na díly to je tak 20-30 víc ne.