• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Paní řidička nemusí být naštvaná. Od teď může slavit narozeniny dvakrát ročně?

No měla velký štěstí, prý jí z vozu vytáhl kolemjdoucí chlápek. ? V jejích 70 letech by to sama měla hodně těžký.....

Prezutie penumatík za 1100 a ešte s povzdychom "vy nemáte dvoje disky?"... nie, nemám (zatiaľ), keď budem mať, ušetrím 1100kč ;)

Diesel táborák.?Pamatuju, když v UH.Brodě hořela skládka starých pneu,to bylo počouděníčko.Hasili to čtyři dny.
Jojo, Dieselwurst je fakt fajnová záležitost. Na chatě jsem taky jednou takhle opejkal špekáčky, když místní SDH s velkou slávou zapálili vatru a potom co na mě u konce z popela vykoukla ohořelá guma značky Mitas zřejmě z místního JZD, tak to ten šmak v žaludku dostal úplně novou úroveň.

Dneska zrovna ČKP. Se někdy nedivím těm lidem, kteří vezmou do ruky zbraň a jdou to někam vykropit. Hned jak jsem viděl tu obálku, začalo mi divně cukat víčko. A jen co jsem to otevřel a uviděl první řádku textu, vypadal už jsem jako Hulk, kterej je v maximálním módu nasranosti a chystá se rozmlátit pěstma Empire State Building.

Měnil jsem pojišťovnu a vlivem nedopatření v komunikaci s člověkem, který mi zařizoval povinné u nové pojišťovny, vznikla mezera mezi oběma pojistkami. Za necelý jeden měsíc si řekli o "příspěvek" (takhle přesně to nazývají), který se rovná 3/4 nového povinného za celý rok. Chyba vznikla dvojím nedopatřením a navíc auto po celou dobu nejelo a nebylo ani zaparkované na veřejné komunikaci.

Nejlepší na celé věci je, že to nabonzovaly obě "mé" pojišťovny, jejichž jsem, resp. byl, štědrým sponzorem, a které za mě nemusely zaplatit nikdy ani desetník. Obě jsou totiž členy této neuvěřitelné organizace. Dneska už nejsem tak nasranej, ale na blití je mi z toho furt.

Musím tedy dodat, že z nové pojišťovny byla alespoň projevena snaha to zmírnit. Jak to dopadne zatím nevím. Vlastně mi je těch (dneska už se dá říct) pár šušňů u zadku, ale ten princip mě sere bytostně.

Chápu tě, ale takhle to prostě je, členem "této organizace" jsou nejen ty 2 tvoje, ale úplně všechny pojišťovny a kromě toho, že vybírají pokuty/poplatky za nepojištěná vozidla, tak mimo jiné z toho garančního fondu (kam jdou tvoje peníze + tam platí povině i pojišťovny) vyplácí škody těm, komu způsobí škodu právě nepojištěné vozidlo. To, kolik si zaplatil je určitě nepříjemné, ale v tvém případě bych se obrátil na toho zprostředkovatele, pokud je to jeho chyba - měl by se k tomu postavit a vyřešit to. Jinak ta cena za každý 1 den nepojištění je určena vyhláškou ministerstva financí - oni s tím nemůžou nic udělat...
p.s.: pojišťovny tě nenabonzovaly :) pojišťovny jsou povinné údaje o platnosti pojištění zadávat do společného registru

Nejsou bývalí členové jen výčtem těch zaniklých či těch po akvizicích s někým? :rolleyes:
Co namátkou sám pamatuji, tak Wüstenrot byla koupena AXA a tu pak zase koupila UNIQA pojišťovna. Podobně snad Pojišťovna České spořitelny něco postupovala na Kooperativu a nakonec i Česká pojišťovna je dnes Generali Česká pojišťovna a.s. IPB stačí uvést bez komentáře o_O
V seznamu mi pak "nebožtíci i pozůstalí" sedí (?)

přesně jak píšeš @mabu, ty co jsou pod čarou, jsou ty zaniklé/sloučené/prodané pojišťovny...

Tak nám začalá sezóna sekání trávy a opět se našel DEBIL, kterému je cizí majetek u prdele a tak naše Troječka vypadala jako bojovník vietkongu.?Tak jsem ji musel odpoledne pěkně vyumývat.?Teď už je zase tak jak má být.?

To je ještě cajk. Měli jsme souseda, co měl v křoviňáku ocelový lanko a sekal trávu co mu prolejzala štěrkem před barákem. Pak jsme půl dne vydlabávali šutry z fasády ? Prej si myslel, že to bude dobrej nápad ???

To je pak jak z brokovnice,
.Lanko,křoviňák a šutry je vražedná kombinace.. fakt dobrý nápad.??

Back