Už to sem možná ani nepatří, protože se jen směji, ale jedná se o banální opravu lehce poškozených zadních dveří naší Mazdy CX-3. Udělal jsem asi chybu, když jsem uvěřil značkovému servisu Mazda, že bude lepší vyměnit dveře a nechat vše přelakovat. Vždycky se toho bojím, ale garantovali, že s tím mají zkušenosti a tuhle červenou barvu lakovali už mnohokrát. Sám jsem viděl dvě hezky opravené červené Mazdy, které byly po opravdu velké nehodě a lak byl nádherný. Jenže není karosárna, jako karosárna...
V úterý to budou tři týdny a naše auto stále není hotové. Jakmile opakovaně posunuli termín předání, řekl jsem jim, že to auto bude bez chybičky, jinak ho nepřevezmu. Dnes volal vedoucí servisu a dost zasmušile mi sdělil, že auto nepřevzal, protože nebyl spokojen s kvalitou přelakování. Požádal o další odklad, třetí v pořadí. Tak po neděli jsem zvědav, co mi řeknou. Vzhledem k mé profesi a povaze si se mnou asi užijí. Jenže pokud garantují provedení prací jako v továrně Mazda, pak očekávám opravdu předání auta ve stavu, že přelakování nepoznám. Vzhledem k sumě, kolik to bude stát, nic než perfektní kvalitu nevezmu.
Jen tak z legrace, zkuste si tipnout, kolik výměna a přelakování dveří stálo? Fakturu jsem již viděl. Tu stihli nachystat dříve než auto.