Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak dneska ráno jsem při cestě do práce nedostal šanci, skok přímo pod auto .
přesně tak o to víc to nasere...Mno jo, ale tohle bych zrovna projizdkou mezi lesy nenazval.
přesně tak o to víc to nasere...
Tak to mě mrzí.tak dneska ráno jsem při cestě do práce nedostal šanci, skok přímo pod auto . Mazda už je v Car Star a mě nezbývá než čekat a doufat, že to dají dobře dohromady .
To teda dost naštve https://www.mazdaklan.cz/threads/vladas75-mazda-cx-3.843/page-4#post-69984
samozřejmě až teď jsem pořádně zjistil co v pojistce mám a co ne. Odtah jen do 35 km, takže jsem si 2200 kč doplatil , aby mi to odtahly do Car Star a náhradní vůz jen na 24 hod. Takže budu muset pojistku upravit, abych se těmto komplikacím příště vyhnul ( snad žádné příště nebude )
to jo, ještě že nešla přes haupnu a čelní sklo, koncem srpna ( snad to vyjde ) se k tobě chystám, tak to alespoň zkoukneš zkušeným okem jak to daly dohromadyTak to mě mrzí.
Dle záběrů jsi srpnu odstřelil až do Hirošimy ??
jo dveře,alespoň budou nový největší problém prý asi bude s tím, že jsou tam potrhané nějaké el.svazky a ty skladem nebývají, jinak říkaly to co ty, že to ostatní je spotřebák i když u dvouleté M3 prý čekaly na přední nárazník pár týdnů ( asi bylo víc havárek )Tam zamrzí ty dveře, ale jinak co jsem koukal na foto se jedná o "spotřební díly", takže by to nemělo být na opravu nic závažnýho
Tak to video odporúčam pozrieť, srnu tam vidno asi 0.2s a aj po zastavení je to len hnedá šmuha.. Toto by nedobrzdil ani keby šiel 20..Jak rikam nekoukal jsem na video, takze nevim….Jen vidim ten les okolo