- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@eko1980 nepřekvapuje mě to. Jednou jsem se rozhodl poslat balíček z Havířova do Ostravy (pro neznalé vzdálenost asi 30km), připlatil za express, ať to tam jakože na druhý den je. Druhý den koukám a balíček v Brně, wtf? Třetí den - stále Brno. Čtvrtý den - Ostrava. Pátý den - doručeno. Pojem express každý chápeme jinak a proč byl v Brně mi nikdo nebyl schopný vysvětlit.
A nebo parkuješ furt na stejným místě, a to první byla jen výstraha.Tak dneska si takhle zaparkuju v Dejvicich na celej den, jdu do prace a po navratu k autu zjistim, ze mi nejakej dobrak hezky trefil predni blatnik (na kterym sotva poradne zaschnul lak po oprave skrabance od vandala) a proste si odjel...Asi mam proklety auto
![]()
Bohužel to bylo na ulici, normálně na parkovacích místech, uvidím, co zjistí policajti, ale myslím, že žádná kamera, co by tam viděla, neníTo snad ne.. Zkus kamery v podzemkách, jestli nebude dotyčný na záznamu![]()
Tak, žádné detaily jsi k tomu neuvedl. Ale jinak obecně ta pravděpodobnost je tu více než slušná.Každopádně se mi líbí tvoje konspirační uvažování![]()