devil5
rodinný člen KLANu
- 309
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ahoj, pokud máš havarijko a rozumnou spoluúčast, tak se to vyplatí takto. bonus ti zůstane, není to tebou zaviněná pojistná událost.provézt co nejlevněji
Mám připojištění na GHčko na 10000Kč, při poškození jsem to nahlásil pojišťovně, ta mě poslala k odhadci, který si to nafotil a podle nějakých tabulek a cen na netu odhadl škodu a vystavil papír. S tím jsem si dojel do autoskla na opravu, kde mi řekli, že odhad je dost nízko, ale do těch 10tis. by se měli vejít. Podepsal jsem jim plnou moc a že už si to s pojišťovnou dořeší. Nic jsem neplatil, o nic se už nestaral..vy co mate to pripojisteni skla...
jak se to resi na zacatku? Posila se foto skla? A pak pri poskozeni je na to nejaky limit od kdy je spoluucast?
Ja teda vzdy rikal ze to nepotrebuju ale za poslednich 5 let uz me to tak 3x potkalo
Lokální tepelné pnutí. Např. je zima a někdo v okolí zaparkuje tak, že slunce přes zrcátko přímo osvětlí ten tmavý rámeček na kraji.Včera po práci přijdu k autu a při rozjezdu si všimnu prasklého skla v zorném poli řidiče . Divné je, že tam není vidět důlek od kamene.
Však nahoře píše, že teď pojištění nemá. A když není požadovaný ďůlek, tak ten udělá důlčík ze starého vrtáku.Len bacha v takych pripadoch zvacsa poistovna potrebuje dovod prasknutia. Vacsinou to musi byt vonkajsi vplyv. Neakceptuje sa, ze "prasklo", alebo "nasiel som prasknute". Treba povedat, je to od kamienka, niekto mi tam nieco hodil atd.