- 5 958
Si člověk pořídí novou hračku a než ji stihne dát do pucu, tak zjistí, že se mu někdo prošel po autě (kapota, střecha, světlo, křídlo KO..) ... nemám slov na lidský ******
Zobrazit přílohu 28990
Nene.... sekat ruce! V tomto pripade i nohy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Si člověk pořídí novou hračku a než ji stihne dát do pucu, tak zjistí, že se mu někdo prošel po autě (kapota, střecha, světlo, křídlo KO..) ... nemám slov na lidský ******
Zobrazit přílohu 28990
Nene.....takový nemají v naší vlasti co dělat.Nene.... sekat ruce! V tomto pripade i nohy
Klasika Rumuni, chtěli ti prodat kočičí zlato.5 min po tom co jsem překročil hranice do ČR s Lucemburskou SPZ, zařadil se za mě na dálnici černej starej Mercedes, začal problikavat jak silenej a signalizovat at zastavím u krajnice a pak at odbocim na sjezdu. Po tom co jsem jim ukázal prostředníček, tak okamžitě zpomalili a dali pokoj.
Jelikož jsem z Ústeckýho kraje, tak znám podobný metody tmavých spoluobčanů - hodně Němců za hranicema tak přišlo o auto.
Zajímá mě jak by to přesně probihalo, když bych zastavil.
Bacha na to, v Plzni jezdí starým medvědem šéf tamní zásahovky a jak to dopadne když ho někdo problikne, máme ještě v živý paměti.....5 min po tom co jsem překročil hranice do ČR s Lucemburskou SPZ, zařadil se za mě na dálnici černej starej Mercedes, začal problikavat jak silenej a signalizovat at zastavím u krajnice a pak at odbocim na sjezdu. Po tom co jsem jim ukázal prostředníček, tak okamžitě zpomalili a dali pokoj.
Jelikož jsem z Ústeckýho kraje, tak znám podobný metody tmavých spoluobčanů - hodně Němců za hranicema tak přišlo o auto.
Zajímá mě jak by to přesně probihalo, když bych zastavil.
Už jsem na dnešek objednanej u Webera v Teplicích.Přelepit izolepou hned. Zalepíš doma bez problému.