KlikPet
rodinný člen KLANu
- 360
K tem autorizakum jeste doplnim, ze rada autorizaku napr. zrovna vymenu skla nedela samo svymi lidmi a ve sve dilne, ale vozi auta do specializovanych dilen autoskel. Vim, ze jednu dobu to takto delal napr. Ford v AP Sporilov.Jak často dělá sklo na nové Mazdě autosklo servis, a jak často ho dělá autorizák? Kluci mechanici jsou všude stejní a za podobné platy... Tak rozhoduje jen ta zkušenost. Díl originální od Mazdy asi skloservisy objednat dokáží, ale já jsem při extra nízkém počtu Mazd na silnicích přesvědčený o tom, že jich víc projde autorizákem, než čímkoliv jiným (když beru třeba ty dvouleté nebo tříleté). Zkušenost s autorizákem v Kladně byla s tím sklem poprvý špičková, podruhý hrozná. Ale Kladno, co si budeme povídat, nikdy nemělo žádné úžasné recenze, takže poprvé to taky mohlo být tím, že na to mohl dohlédnout pan Hollegcha, který tam u druhého případu bohužel nebyl.
Rozhodně ale autorizované servisy nepovažuju za něco hrozného a jsem dalek je jako celek pomlouvat. Xy věcí na mých starších Mazdach dokázal vyřešit jen Dufek nebo autorizák - a běžné servisy, i s dobrými referencemi, se s tím trápily... (jo, tady Max bude asi taky super, ale toho jsem před deseti lety neznal )