99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
No a nebo údržba zeleně s křovinořezem, taky už mě párkrát trefili kamenem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nějdřív Slaný a teď i KladnoAle je? to si tak jedu po silnici kolem Tesca v Kladně slyším ránu do boku a vidim pitomce, jak seká trávu u parkoviště, tak 6 metrů ode mně......
Přesně jsi to vystihl... nikdo jiný jak pitomec to dělat nebude v dnešní době, a maká od hodiny nebo od metru trávy... a vůbec nic jiného ho nezajímá...Ale je? to si tak jedu po silnici kolem Tesca v Kladně slyším ránu do boku a vidim pitomce
Tomu bych i věřil, vzduch v česku není zase tak košér .....Co říkáte je to opravdu takto špinavé po 6 tis km a roce?
To je přece běžná praxe, neměnit a vyúčtovat. Proto si to vždy měním sám. Nebudu nikomu dělat sponzora.Dnes jsem měnil filtr u Leona po roce po autorizovaném servisu. Co říkáte je to opravdu takto špinavé po 6 tis km a roce? Nebo ho neměnili, ale pouze účtovali!
Zobrazit přílohu 36952
Taky si tyto, a spoustu dalších věcí dělám sám (na třech autech v rodině)... ,ale po roce filtr může takto vypadat když parkuješ venku pod stromy i daleko hůř....Nebudu nikomu dělat sponzora.
Za týden končí záruka, tak už sponzora nedělám. Olej s fitry si dělám sám a konečně mám jistotu, že je to opravdu uděláno poctivě. Miatu jsem měnil najaře a filtr nebyl takto špinavý. CX 30 bohužel ještě musí nějaký ten pátek do servisu.....To je přece běžná praxe, neměnit a vyúčtovat. Proto si to vždy měním sám. Nebudu nikomu dělat sponzora.
nemusí ??CX 30 bohužel ještě musí nějaký ten pátek do servisu
Taky mi v práci říkal kolega, že jedině si označit filtry značkou a po servisu zkontrolovat. Olej neoznačíš? Ale to dělat nebudu, to už je moc?To je přece běžná praxe, neměnit a vyúčtovat. Proto si to vždy měním sám. Nebudu nikomu dělat sponzora.
a co potom záruka?nemusí ??
K tomu slouží " bloková výjimka" ?a co potom záruka?
Já díky bohu natankoval předevčírem 100ku za 37,5 a s tím asi musím přežít zimu jinak se asi taky stanu členem Stadionářů https://motorky.bazos.cz/inzerat/142676552/jawa-stadion-s11.phpKam ten benzin poleze jako...? Pred dvemi tydny jsem bral V100 za 37,20 a dnes jedu kolem a 39,20...To asi hodim do garaze a koupim kozi dech...