99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
V Kladně asi Autosklo servis Bouček, ale dneska nehákujou.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dik za tip?V Kladně asi Autosklo servis Bouček, ale dneska nehákujou.?
To si musíš koupit předchozí generaci M3 BL 2009-2012. Ta tento elektrický výhřev měla. Byla to paráda nastartovat, zmáčknout tlačítko a během chvilky okno rozmrazený. A na ty drátky v okně si člověk/oko časem zvyknul (teda já si zvyknul). Na druhou stranu, to sklo bylo tehdá docela drahý na výměnu.Taková prkotina.
Dnes kolem páté ráno přijdu k autu a musel jsem škrábat okno. Chvíli po mě dorazil mistr co nahodil vedle mě superb 2 generace a zapnul výhřev skla a provokativně šel před auto zapálit si a koukal na mě jak škrábu
Proč Mazda nemá ve výbavě výhřev předního skla nechápu.
Mazda 3 BN
Kamarád dělá u Securit výroba skel a opravdu koncern VW a už někteří další používají topné folie, takže to není skle poznat ?Mam dratky v celnim skle na S-Maxu a tam to sklo je fakt obrovske. Jediny pripad, kdy mi to vadi, tak je pri jizde v mlze, tam je to hodne kontrastni. Jinak o tom clovek nevi. Kazdopadne koncern tusim vyhriva skla nejakou folii, nemaji dratky.
Ano, webastem myslim nezavisle topeni.
Je to otázka priorit každého soudruha . Jelikož mám auta pod přístřeškem, tudíž nepotřebuji výhřev skel, ale volantu je super ?, bohužel moje auto to nemá a manželky ano, tudíž je spokojená, takže všechno ok.Osobně jsem taky nepochopil, proč to Mazda nenabízí, auto za mega+ a nemůžeš si vybrat výhřev, 100x bych to vyměnil za výhřev volantu ,,
Jasně že je to o prioritách, ale Mazda rozhodla za své zákazníky příliš jednostranně řekl bychJe to otázka priorit každého soudruha . Jelikož mám auta pod přístřeškem, tudíž nepotřebuji výhřev skel, ale volantu je super ?, bohužel moje auto to nemá a manželky ano, tudíž je spokojená, takže všechno ok.
Já jsem po 15 letech a 6 autech od konkurence právě přišel, tak mě nevyháněj jo? To webasto je o komletním komfortu a to za ty peníze opravdu nepožaduju, jen jsem si postěžoval, že si to sklo nemůžu připlatit - to se smí ne?Vsak muzes jit ke konkurenci, ktera to nabizi?
Jinak to topeni pry 35-45tkc bez DPH. To si radeji vezmu kulicha...