Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Normálnímu člověku to je jedno, ale okolo je plno těch "chytřejších" kteří ti to vysvětlíJasný, to jsem napsal schválně. Vím, že v dnešní době se to takto napsat nemůže, ale já to tak vidím. Mně také třeba nevadí, když mi někdo řekne starší plešatý běloch. Ale to nemá cenu dnes řešit.
Ne-eRáno přijdeš k autu a...
Zobrazit přílohu 38252
Edit: a ještě to schytal soused opodál
Zobrazit přílohu 38253
To je ten tvůj bílý Lexus?Ráno přijdeš k autu a...
Zobrazit přílohu 38252
Zobrazit přílohu 38253
Bohužel je....To je ten tvůj bílý Lexus?
To by mě zajímalo co tam kdo prováděl a hlavně zase dobytek co ani nenechá vzkaz.
Mazda 3 BN
To je tak , když má každé vemeno papíry.?Ráno přijdeš k autu a...
Zobrazit přílohu 38252
Zobrazit přílohu 38253
tvl lidi jsou fakt hovada, ať si každý říká co chce, ale ono to dneska bez kamery na každém rohu prostě nejde a tohle je toho dalším důkazem ...Ráno přijdeš k autu a...
Zobrazit přílohu 38252
Zobrazit přílohu 38253
To si nepomůžeš, dneska má každej kokot respirátor.tvl lidi jsou fakt hovada, ať si každý říká co chce, ale ono to dneska bez kamery na každém rohu prostě nejde a tohle je toho dalším důkazem ...
u mě fotbalový kop zvaný bodlo, u souseda zřejmě kung-fuasi někdo trénoval karate, to vypadá na kopnutí, takovýho primitiva bych na místě taky nakopnul mezi nohy aby si to pamatoval. To by mně taky rozzuřilo doběla. Někteří lidi sou opravdu ko..ti.