Tak když už se tady vede ta debata jak kdo jezdí po dálnici, tak si taky přidám
snažím se jezdit vždy v pravém a levým jen předjíždět (ale zase když za sebou jede 20 kamionů s dírama mezi sebou a za mnou volno, tak zase samozřejmě nebudu 5 km kličkovat jak zajíc na honu že jo) , osobně nesnáším vše co se tady píše zpět, ať je to permanentní jízda levým pruhem (jedno jak rychle) a fakt nesnáším neuhnutí (když je kam) rychleji jedoucímu vozidlu. Já nevím jak vy, ale já do zpětných čumím furt (a na dálnici ještě mnohem víc) a i když jedu třeba 150/160 a předjíždím...a vidím v zrcátku se přibližovat auto, tak mu prostě uhnu - proč bych jak magor zbytečně vytvářel nějakou nebezpečnou situaci, nebo vypjatou atmosféru? Jede rychleji, tak se mu uhnu, na tom snad není nic o čem je třeba přemýšlet? Další věc je nepoužívání blinkrů...to je kapitola sama pro sebe a není to jen klasický řidič BMW
dělají to i jiní bohužel a dost často a kdekoliv, zrovna teď o víkendu - jedu městem za nějakým strýcem ve Fiatu Punto, začne zpomalovat a bez blinkru prakticky úplně zastaví v silnici (asi tam dával tvl jedničku??) a pak odbočí bez blinkru do boční ulice...no tvl bych mu fakt ten řidičák roztrhal, spálil a popel nasypal do řeky
a ještě jedna veřejná vzpomínka na kolegu v červené CX3 s ostravskou RZ na D11...já vím, že jsem tě nejdřív problikal a nakonec i protroubil, ale to nebylo proto, že seš z Ostravy, ale proto že jezdíš jak debil...já jsem akceptoval, že musím zpomalit na nějakých 120 kmh, protože ty se nechceš uhnout, když ještě za chvíli budeš předjíždět další auto, ale když ho předjedeš a pak stejně zůstaneš v levým pruhu a já už skoro dřu levý bok o svodidla, abys mě viděl v zrcátku a ty furt nic, tak co jsem měl udělat jinýho, abys mi uhnul ty lumene? A ten vystrčenej prostředníček si příště hlídej, aby ti ho náhodou někdo někdy nezlomil