Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tohle mi připomnělo jak jsem já pár let nazpět kardinálně naštval člověka od Strážné věže. Ano, jsem divný, spojitost s náboženstvím tam není, ale nevyžádaná tlačenka něčeho co nechci... ?Ja som ich zvykol trošku trolliť. Totiž, náš juh je dvojjazyčný, ale vedia ma nasrať telemarketingy, ktoré sa ani nepýtajú a rovno spustia v maďarčine. Vedel by som sa s nimi pokojne porozprávať aj v maďarčine, ale.. Načo
Raz mi volali kvôli pojazdnej oftalmologickej prehliadke. Tetu som nechal porozprávať o všetkých benefitoch, zľavách atď, čo od nich dostanem ak si dám premerať zrak. Po 4 minútovom monológu som tete povedal, že neviem po maďarsky a nerozumel som ani slovu. 5 sekúnd ticho, potom hlboký nádych, potom zase chvíľku ticho, potom teta začala to isté po slovensky. Z milosti som ju po chvíľke prerušil, že nemám záujem a aj tak som v práci. Zložila bez pozdravu
Tak takhle jsem si jednou pěkně naběhl...Tak na mně tehdy více aktivní člen Strážné věže zkoušel v metru v Praze na nástupišti, abych se obrátil k bohu a klasickou povídačku. No nudil jsem se, když jsem čekal na přítelkyni. Tak jsem se s ním bavil a ptal se ho na staré známé logické díry v křesťanské knize. Pán to vydržel asi 13 minut a pak beze slova odešel s naprosto nasraným výrazem v tváři. ?
Věděli kde bydlíš, základní chyba. ?Tak takhle jsem si jednou pěkně naběhl...
U nás doma zazvonili, dvě docela pěkné slečny, tak otevřu co potřebují. No samozřejmě na mne hned vybalili Jehova! Klasické řeči o spravedlnosti, lásce atd. Když jsem se mne zeptali zda mám nějaké otázky, tak jsem se zeptal: Když je ten bůh tak milosrdný, spravedlivý atd. tak proč dovolil vyvražďování nevinných lidí a násilné převádění na "tu správnou víru". Proč bylo dovoleno v jeho jménu upalovat lidi a odírat je o peníze, aby se "vykoupili". Slečny byly zaskočené a odešli. V duchu jsem se radoval jak jsem je dostal. A ejhle...dva dny na to znovu zvonek, stejné slečny a že pro mne mají odpovědi a zda mohou dál. Z toho už se blbě kroutilo...no vykroutil, jenže pak chodily jednou až dvakrát týdně následující dva měsíce, zkoušet zda jsem doma a mám čas.
Tak tuhle skupinu krásně vyprovodil můj otec.Štipali jsme před domem dřevo a přišli dva "svatí" a chtěli se vybavovat.Otec říká,hoši půjčím vám sekery, za dvě hodiny jsme hotovi a pak si sedneme,dáme kafe a můžete nám povyprávět.Do "svatých" jak když střelí a velice rychle zmizely.? Práce jim nevoněla.Tak takhle jsem si jednou pěkně naběhl...
U nás doma zazvonili, dvě docela pěkné slečny, tak otevřu co potřebují. No samozřejmě na mne hned vybalili Jehova! Klasické řeči o spravedlnosti, lásce atd. Když jsem se mne zeptali zda mám nějaké otázky, tak jsem se zeptal: Když je ten bůh tak milosrdný, spravedlivý atd. tak proč dovolil vyvražďování nevinných lidí a násilné převádění na "tu správnou víru". Proč bylo dovoleno v jeho jménu upalovat lidi a odírat je o peníze, aby se "vykoupili". Slečny byly zaskočené a odešli. V duchu jsem se radoval jak jsem je dostal. A ejhle...dva dny na to znovu zvonek, stejné slečny a že pro mne mají odpovědi a zda mohou dál. Z toho už se blbě kroutilo...no vykroutil, jenže pak chodily jednou až dvakrát týdně následující dva měsíce, zkoušet zda jsem doma a mám čas.
Rozprávkat umí každý, makat ne. ?Tak tuhle skupinu krásně vyprovodil můj otec.Štipali jsme před domem dřevo a přišli dva "svatí" a chtěli se vybavovat.Otec říká,hoši půjčím vám sekery, za dvě hodiny jsme hotovi a pak si sedneme,dáme kafe a můžete nám povyprávět.Do "svatých" jak když střelí a velice rychle zmizely.? Práce jim nevoněla.
Ty co se dávají do mísyZobrazit přílohu 20344 @vladas75 i mě to funguje
Pěkně. ? Taky nemám rád aroganty, co dělají bordel. Byli by první, co by nadávali, že je na ulici bordel. ?Totálně mě vytáčí prasata(lidí?),co hází bordel a ne jen z aut.Ať jsou to vajgli papírky plechovky nebo kelímky od kafe.Do prdele,je takový problém to nechat ve dveřích a až budu u popelnice nebo koše,tak to tam vyhodit??Dnes jsme byli na výšlapu s naším psem a jak jsme se vraceli,tak bokem polňačky před náma zastavil ohnilý čtverkový Golf s nějakýma výrostkama.Chvili stál a najednou se otevřou dveře a to hovado co bylo uvnitř vyhodilo kelímek od kafe.No do mě jak když píchne.Docela zdravě jsem se vytočil!Tak jak jsem šel kolem,kelímek jsem zvednul, otevřel jim dveře a hodil jim ho zpátky do auta.?Ještě jsem jim při tom řekl co si o tom myslím.?No hleděli jak vyorané myši.?Tak doufám, že to byla poslední věc co z auta vyhodili.
Na ulici to alespoň uklidí technické služby...někdy,ale v přírodě nikdo.To je potom furt "Ukliďme Česko".Do prdele nedělejme bordel a nemusíme uklízet!Nechápu lidi co si dají práci vézt sadu starých gum někde do lesa!Přitom v každé obci je sběrný dvůr.Kamarád svého času fotil po lesích a okolí co jsou lidé schopni vyvézt do přírody.Největší špek byl starý hajzl v prostřed lesa a staré brusle na borovici ve čtyř metrové výšce v lese,kde nejbližší civilizace je pět km.Proč??Pěkně. ? Taky nemám rád aroganty, co dělají bordel. Byli by první, co by nadávali, že je na ulici bordel. ?
Ach jo, proč to vozí doprostřed lesa? To má být vtipné nebo jsou ožralý na mraky? ??Na ulici to alespoň uklidí technické služby...někdy,ale v přírodě nikdo.To je potom furt "Ukliďme Česko".Do prdele nedělejme bordel a nemusíme uklízet!Nechápu lidi co si dají práci vézt sadu starých gum někde do lesa!Přitom v každé obci je sběrný dvůr.Kamarád svého času fotil po lesích a okolí co jsou lidé schopni vyvézt do přírody.Největší špek byl starý hajzl v prostřed lesa a staré brusle na borovici ve čtyř metrové výšce v lese,kde nejbližší civilizace je pět km.Proč??