• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Nepomohlo, zatiaľ funguje sprej proti kunám. Celý motor som si tým zasvinil, ale káble sú zatiaľ v celku a z tapecu odvtedy neubúda. Najhoršie bolo, že pri striekaní motora sa to dostalo na čelné sklo, z toho to šlo fakt blbo umyť.
Ono by se to mělo po návštěvě té svině nenažrané poumývat a teprve pak tam dát kunoplasič a nebo nějakou voňku.Jak tam ta mrcha vleze a má tam svůj pach tak pak už nic nepomáhá.Těm sprejům moc nefandim,jenom to zasere motor.

Zase to občas chce nejenom nadávat na cyklisty, ale i na řidiče. V létě jsme byli na cyklo dovolené v Jižních Čechách a někteří řidiči jsou s prominutím opravdu hovada. Frekventovanějším cestám jsme se snažili vždycky vyhnout, ale občas to prostě nejde a člověk se tam musí vydat. Samozřejmě žádné hlavní tahy a cesty první třídy, ale ony jsou i dvojky a trojky občas dost frekventované. Sám nesnáším některé návyky pumpičkářů a taky se jim na kole snažím vyvarovat, takže jsme jeli vždy při kraji, 4 za sebou, osvětlení, reflexní oblečení atd. Někteří nervózní šoféři ale předjíždí před horizontem, před prudkou zatáčkou, ještě si zatroubí a podobně. Pak se jim vyřítí do protivky auto a co oni? Natlačí se úplně na cyklistu ke krajnici, až by ho vytlačil z cesty a ještě se vzteká a rozhazuje rukama. No takový jedinec, kdyby zastavil, tak ho tou pumpičkou asi umlátím.
Tak to každopádně, kdybych měl nadávat i na řidiče tady...tak tu je 100 příspěvků plné klidu a pohody (to je těžká ironie). ?
Zrovna bylo téma pumpiček no. ?

Najhoršie bolo, že pri striekaní motora sa to dostalo na čelné sklo, z toho to šlo fakt blbo umyť.
Jen toto případně nelepí, aplikace taky ok a vonělo to "sladce" ;)
Myslím, že jsem to našel v nějakém vlákně, když se mrška vtírala do chovu před rokem asi...

Jen toto případně nelepí, aplikace taky ok a vonělo to "sladce" ;)
Myslím, že jsem to našel v nějakém vlákně, když se mrška vtírala do chovu před rokem asi...

Ten lepkavý sprej bola asi chyba zo zúfalosti a už to nikdy úplne nevyčistím, ale aspoň to asi zabralo, dovtedy som mal 3 dni po sebe všade po motore kusy tej izolácie, odvtedy už nie.

a funguje to mabu? A fakt to nelepí?
Tohle mi opravdu nelepí, je to taková omamná vůně, jednou za dva chladné měsíce to obnovím. Plus poslechl jsem fóra a nakombinoval to s VF muzikou na baterky. Tedy samotný sprej říci nemůžu, ale dvojkombinace zabrala a rok jsem bez hosta. Pouze soused (Ford) konstatoval, že asi leze k němu, tedy nezmizela, ale jde tam, kde to tak nehraje zřejmě.

Prvý bod by mal byť zrušenie pravidelného sťahovania Europarlamentu. Ak ani to nedokážu, tak nech idú z ekológiou niekam.
Takéto razantné zásahy do spôsobu života povedú k tomu, že bohatí si vždy nájdu cestu ako to obísť (kúpia si dve autá) a chudobní budú voliť prvého populistu, ktorý sľúbi, že to zruší.

Klid, podle ministerstva financí není třeba korigovat cenu benzínu na čerpacích stanicích. Děkujeme.....

Ad. lepici - driv jsem si rikal, ze by mohl byt dobry nejaky spinac, ktery by rozsvecel brzdovky, aniz by se nekdo dotkl pedalu ?
Já to řeším buď tím, že když mám chuť, nechám nohu na plynu a levou lehce přišlápnu brzdový pedál - to funguje v 50 - 60 % případů. Nebo zapnu výstražné blikače, to funguje ze 70 - 80 %. Ale mlhovky jsem ještě nezkoušel, to je dobrý, to vyzkouším ?

To si tak jedete na dovolenou a abyste za hranicemi nedělali ostudu, tak to auto před tím pěkně umyjete. No a pak se přižene "nějakej sajrajt ze Sahary" a ráno po příchodu k autu vidíte tohle... :mad:
Tak já jsem před odjezdem na lyže nestihl umýt a nelitoval jsem. Po Sahaře to vypadalo takhle.
1647983644152.png
Tedy druhý den ráno po tomto:
1647983698898.png
Toto je jen světlo, prach na sníh a na auta napadal až v noci.

Poslední úprava moderátorem:
Dneska jsem měnil kola a oddělal jsem při tom nůžkový hever GEKO na 1500 kg. Poláci by si měli pustit znovu sovětskej film, Jak se kalila ocel, aby nedělali ty závity z takovýho bláta. Hever tedy nevydržel ani dvoje přehození kol a odešel do věčných lovišť, hanba.....?

Četl jsem recenzi na nůžkový hever Car Face, z nabídky Auto Kelly a to samý, po pár použitích šly ze závitu špony?
Tak jsem objednal hever Heyner na 2 tuny s ráčnou, stojí skoro litr, tak snad vydrží víc než ten polskej.....

Vím, že bych asi měl mít více trpělivosti...ale naštvala mně ráno mládež. Tak sprosté a hloupé řeči jsem už dlouho neslyšel (nebudu sprostý tady, kdo bude mít zájem mohu poslat SZ, některé nadávky byly docela silné a kvalitní). Vzhledem k odhadovanému věku 8 až 12 let to odkoukali hlavně od rodičů nebo extra úžasných kamarádů.

Znáte někdo ten pocit, kdy si jen chcete drátěnkou vydrhnout uši, případně mozek? ?

Četl jsem recenzi na nůžkový hever Car Face, z nabídky Auto Kelly a to samý, po pár použitích šly ze závitu špony?
Tak jsem objednal hever Heyner na 2 tuny s ráčnou, stojí skoro litr, tak snad vydrží víc než ten polskej.....
Mám dojem, že tenhle hever zakázala i ČOI.A nebo to byl podobný zázrak.?

Back