Tak tohle se mi stát, tak aktivuji svých 106kg a 17 let zvedání železa a lámu kosti přímo na ulici..Nehledě na to, že jsem dost agresivní.
Ono vůbec nějak přibývá těchto menších poškození a je zřejmé, že se nám to tady plní lidmi, co neumí řídit nebo vyjedou 2x do roka, poškodí majetek, který hýčkáme a jednoduše odjedou a pa.
Taky mám místa, kde je malé riziko při parkování a pokud někam jedu, tak prostě předem v mapě vyberu, kde nechám auto.
Už skončily ty časy, kdy jsem jen tak jel a parkoval, kde jsem potřeboval bez přemýšlení. Za volantem sedí samý amatér nebo "honimír"
Ještě na starém autě zážitek ...2x odbočovací pruh vedle sebe a nána v tom venkovním čumí, co jede či nejede zprava a mezitím ta její šunka zajela do mého pruhu a pak ještě dělala humbuk, že to já jí napálil. To jste měli vidět, co jsem dělal já. Bylo to vyšetřováno pro vysokou agresivitu a slovní napadání. Naštěstí kamera nešla, pač jsem jí tu fábii málem zdemoloval, jak nechtěla vylézt a řvala po mě
V ten moment čekáte, že ten člověk bude pokorný a začne se omlouvat, ale to co navrch si dovolila. Ještě, že jsem tehdy nejel s Mazdou..