Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pane foxi, vy jste ale pirát. 9 nad limit? Klepeta a zavřít až zčernáte! ?kluci to už je dávno pryč, teď už jsem klidný řidič @golfiik ty pokuty jsou za 57+58+59 na 50 to není zrovna zběsilá rychlost navíc tam konkrétně, kde ještě pamatuju, že tam ani nebyla snížená rychlost, tomu se ani nedá říkat obec
co jsem cetl tak zatim nectou, ale mluvi se o instalaci usekovyho mereni rychlostiKdyž jsme u těch přestupků... nevite, zda mytne brany "ctou", zda ma vozidlo dalnicni poplatek?
Takže piráti konečně skončí, bude bezpečná celá země a s každým chyceným pirátem vyléčíme jednoho pejska od rakoviny.co jsem cetl tak zatim nectou, ale mluvi se o instalaci usekovyho mereni rychlosti