Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pane foxi, vy jste ale pirát. 9 nad limit? Klepeta a zavřít až zčernáte! ?kluci to už je dávno pryč, teď už jsem klidný řidič@golfiik ty pokuty jsou za 57+58+59 na 50 to není zrovna zběsilá rychlost navíc tam konkrétně, kde ještě pamatuju, že tam ani nebyla snížená rychlost, tomu se ani nedá říkat obec
![]()
co jsem cetl tak zatim nectou, ale mluvi se o instalaci usekovyho mereni rychlostiKdyž jsme u těch přestupků... nevite, zda mytne brany "ctou", zda ma vozidlo dalnicni poplatek?
Takže piráti konečně skončí, bude bezpečná celá země a s každým chyceným pirátem vyléčíme jednoho pejska od rakoviny.co jsem cetl tak zatim nectou, ale mluvi se o instalaci usekovyho mereni rychlosti![]()