Chápu, ale možná by to pánovi ani tady nepomohlo...to by musel mít takové ty offroad balóny.Proto je u mě při koupi pneumatik velikost ochrany ráfku parametr č. 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chápu, ale možná by to pánovi ani tady nepomohlo...to by musel mít takové ty offroad balóny.Proto je u mě při koupi pneumatik velikost ochrany ráfku parametr č. 1
Obcas auto clovek pujci manzelce, obcas potka v protisměruzimni XL beru, protoze obrubnik nemusi byt videt, ale letni...to si radsi sklopim zrcatko
Zalezi na tom mno.... Tyden pote, co jsem zene na auto koupil funglove18" Fuldy (opet byl parametr. c. 1 ochrana rafku), jsem byl primym svedkem toho, jak krasne bokem PL kole narazi na obrubnik. Stal jsem metr od toho, takze jsem videl, jak se ta guma krasne zvejka. No ale disky v poradku.Chápu, ale možná by to pánovi ani tady nepomohlo...to by musel mít takové ty offroad balóny.
Holt jsou situace kdy ani sebelepší příprava nepomůže a nedá se svítit. Je to holt ochrana mé osoby při pohybu na silnicích.Obcas auto clovek pujci manzelce, obcas potka v protisměru
Zalezi na tom mno.... Tyden pote, co jsem zene na auto koupil funglove18" Fuldy (opet byl parametr. c. 1 ochrana rafku), jsem byl primym svedkem toho, jak krasne bokem PL kole narazi na obrubnik. Stal jsem metr od toho, takze jsem videl, jak se ta guma krasne zvejka. No ale disky v poradku.
To by me zajimalo, kdo pak vola majiteli a jakou to melo dohru?Mne taky jednou spadlo ML z heveru, pri te vaze jsem mel celkem sevrene pulky...
A všichni ví, že klima zvyšuje spotřebu, to jim přece nenechám! Raději se budu péct a smrdět. ?ono to není jen teplotou, to je i deštěm, trhama ve středu na náměstí, dušičkama, akcí v Kauflandu...
Ještě si blahé paměti vzpomínám na styl řízení mnoha pražských řidičů po napadnutí 2 milimetrů sněhu. ?Všimli jste si, ze kdyz jsou teploty kolem 30 st, tak lidi zacnou soferovat jako lobotomici?
Jak se ti to podařilo??Tak jsem si zase při započetí předjíždění na dálnici sklopil zpětná zrcátka. Ne jen, že je člověk za jitrnici, ale považuji to i za krajně nebezpečné. Za toto řešení by si konstruktér zasloužil kopanec do vajec ?
Pokud to odlehčím…, tak jestli u toho umíš srolovat uši, drsně přimhouřit oči plus upustit trochu páry z nosu, může to nakonec vypadat jako skutečná příprava na až neskutečný manévrTak jsem si zase při započetí předjíždění na dálnici sklopil zpětná zrcátka. Ne jen, že je člověk za jitrnici, ale považuji to i za krajně nebezpečné. Za toto řešení by si konstruktér zasloužil kopanec do vajec ?