Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zřejmě nechtěj abych se jim tvořila fronta před barákem Ale je to vcelku normální. Když vezmu třeba aféru Takata,tak všem okolo mě vyměnili v GG patronu airbagu a nám pořád nic. Volám do autorizáků, čtu na netu, volám už i z okna a nic. Potom až po nějaký době (v letech řečeno) najednou ve schránce dopis.Už skoro dva roky tam asi dávaj jiný relé, jako by věděli , že to původní je špatný a svolávačku udělaj po dvou letech, divný.
Tak schválně , jestli ti taky naběhnou nějaký km na dojezdu navíc....Dnes mi také volali a budou mi to měnit.
Po výměně tý jednotky mi naskočil dojezd o 50 km a při dotankování na 0, se mi vešlo do nádrže 43 litrů. Předtím to bylo jenom 40 litrů, takže nějakej vliv na funkci to asi má.Nic mi nepřišlo, nidko mi nevolal, tak jsem zavolal do servisu a zeptal se na to. Podle rozmezí datumu výroby jsem si předtím ověřil, že by tam má M3 měla spadat, což se potvrdilo. Tak jsem objednanej na 11.7. Víc než na nový motorek stěračů jsem zvědavej na ten km dojezd, ale je mi jasný, že to bylo asi placebo