• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

@mellda Však soubor nahrát můžeš, dole vedle tlačítka pro odeslání příspěvku je i tlačítko pro nahrátí jakéhokoliv souboru ;)

Výstřižek.PNG

Mas prosim ta link kde si manual mozem stiahnut?

Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
Uz nevim,kde jsem ho stahnul. Ale kdyz pogooglis,tak najdes. Jeden z prvnich odkazu. Je to pdf,ktery zabira cc 280 MB. Kdybys to nasel ve formatu html, tak posli link. To bych radsi nez pdf.

Jinak přátelé, kdyby měl někdo z vás zájem nebo byste věděli o někom, kdo chce koupit opravdu luxusní ojetinu Mazdy 3 BM 2016 se skvělým motorem G165, tak moje Karkulka (recenze tady) je oficiálně na prodej. :cool:

Veškeré info je v bazaru tady.

Ahoj,
nemá někdo link, kde se dají koupit úchytky co jsou ve dveřích, když se sundavá čalounění auta alias Tapec?
Je něco na CZ doméně nikoliv na Aliexpresu kde se teď čeká dlouho na doručení?

Borci, můžete mi pls vyfotit, kam v kufru pod podlážku patří toto kratší tažné oko? Kdysi jsem to vytáhl a nikam mi to nepasuje.

9168ACE9-E13A-4999-A42A-F664FF78AB85.jpeg

Borci, můžete mi pls vyfotit, kam v kufru pod podlážku patří toto kratší tažné oko? Kdysi jsem to vytáhl a nikam mi to nepasuje.

V BN ho mam volne hozene pod kompresorkem. Jeste jsem ho nepotreboval, takze by to mela byt tovarni pozice.
FFFABDB1-ABFE-4BC9-89A8-0FD3654333AD.jpeg

ahoj :) mám dotaz na výfuk. Je kompatibilní koncový díl výfuku z 2.0 na 1.5? Uchycení, příruby?

No to stejné nebude, páč I moji 2,0 jsou dva laufy, ale u 1,5 je jen jeden, ne?

právě kvuli dvoum koncovkám se ptám, protože když se kouknu pod svojí 1.5 tak koncovej díl vypadá, jak kdyby měl jen zaslepenou díru pro levou koncovku a podle fotek vypadaj z obou motorizací stejně

Při náhodné kontrole jsem zjistil,že mi opět teče zadní pravý tlumič. Už jednou byl ve 4 tis km reklamován a následně vyměněn. Teď po cca 26 tis km a 2. letech zase mastný.
Má též zde někdo problém s tlumiči u Mazdy BN? Schválně se mrkněte ...

Ahoj. Mám prvně bezklickove auto. A teď mě zaseklo že když vypnu motor tak utne i hrající hudba. Má to tlačítko nějakou polohu jako klíč kdy bez motoru běží třeba ta hudba? Díky

Ahoj. Mám prvně bezklickove auto. A teď mě zaseklo že když vypnu motor tak utne i hrající hudba. Má to tlačítko nějakou polohu jako klíč kdy bez motoru běží třeba ta hudba? Díky
Kdyz pred vypnutim vozu nechas neutral melo by hrat..aspo tak to mame my ve verzi s automatem. Jinak se bohuzel vzdy vypne s vypnutim motoru hned.

Mám manual a vypínál jsem při neutralu nicméně nevěřím že to nijak nejde. Vždy přeci musí jít nechat pustene rádio bez beziciho motoru.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Nejde, já vypnu motor a hned zmáčknu 1x start, rádio naštěstí hned naskočí. Na toto byl klíč lepší, než startovací tlačítko.

Back