to @pantauleo halogenové denní svícení(žárovka) se dá bez problémů vyměnit za čínskou LED, je na to vlákno https://www.mazdaklan.cz/threads/led-denni-sviceni-misto-halogenu-w21-5w.3680/. mrkni tam pro info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co se týče zrcátek, tak updatem FW zvedli příkon pro motorky a už je to ok. Bohužel dlouhodobě, těžko říct. V zimě se někdy nedovřely nebo neotevřely. Vždycky více méně ale kvůli ledu a sněhu. Po updatu bez problémů (ťuk ťuk).Dík. Vlákno mě utvrdilo, že si radši počkám na Mazdu s paketem Style. Nechci hned v novém autě něco měnit a i ty zadní LED světla bez toho paketu svítí taky hrozně. Aspoň nebudu muset řešit zatmavení skel.
A ještě jeden dotaz: je u nových trojek ještě problém se zklápěním zrcátek nebo to už vyřešili? Popř. jsou tam ještě nějaké jiné problémy nebo to už časem vše vyřešili? Dík
A co máš v TP?Zdravím, poradíte mi prosím, ideální rozměr zimní pneu na M3 2015, 17" disky. Díky
V tp mám zapsané ty se kterými jsem to koupil R18 215/45.A co máš v TP?
Jaký rozměr pneu máš pro R17 v technicaku?Zdravím, poradíte mi prosím, ideální rozměr zimní pneu na M3 2015, 17" disky. Díky
S tim novym radiem asi nepomuzu ale AA jsem si dodelal pres AIO a funguje docela dobre. Obcas trva chvili nez mi mobil preskoci do AA ale to pripisuju zatim hlavne mobilu. Jen ze zo jde a neni to ani nejak moc pracneAhoj,
Už někdo řešil výměnu počítače občas zamrzává a není tam android auto atd našel jsem tohle na alíku
CZK 3,468.48 40%OFF | AWESAFE PX9 for Mazda 3 Axela BM 2013 2014 2015 2017 Car Radio Multimedia GPS 2 din Android Autoradio CarPlay Android Auto
Jaký na to máte názor?
Jakou máš verzi FW ? Mě se občas sekla navigace, příčinou bylo nízké napětí 12V aku ( a to i za chodu motoru ). O aku jsou tady samostatne tema. Zkus nabit, klidně i nabiječkou z Lidlu - lepší než nic.Ahoj,
Už někdo řešil výměnu počítače občas zamrzává a není tam android auto atd našel jsem tohle na alíku
CZK 3,468.48 40%OFF | AWESAFE PX9 for Mazda 3 Axela BM 2013 2014 2015 2017 Car Radio Multimedia GPS 2 din Android Autoradio CarPlay Android Auto
Jaký na to máte názor?
Funguje ti zvuk pri navigaci nebo audio prehravacich ? Funguje ti behem AA zvuk z radia, behem pokynu navigace se ztlumi a pak opet zapne radio ? Jakou verzi AIO a AA jsi instaloval ? Na jakou veri FW?S tim novym radiem asi nepomuzu ale AA jsem si dodelal pres AIO a funguje docela dobre. Obcas trva chvili nez mi mobil preskoci do AA ale to pripisuju zatim hlavne mobilu. Jen ze zo jde a neni to ani nejak moc pracne