• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

Řešil jste někdo, že by Vás v noci alias teď ráno když je tma, oslňovala auta pokud jedou vedle Vás případně za Vámi? Stává se mi to teď denně a hrozně mě to irituje, že někomu světla svítí tak moc, že v zrcátku nic nevidím. Napadlo mě vyměnit zrcátka za ty s modrým filtrem - samozatmavováním (díky za opravu vojtavojta) ale otázkou je, jestli Evropská verze má 3 díry či nikoliv. Rozebírat je nechci, neb u předchozího auta mi zrcátko prasklo špatnou manipulací.

1635246876059.png

Poslední úprava:
Řešil jste někdo, že by Vás v noci alias teď ráno když je tma, oslňovala auta pokud jedou vedle Vás případně za Vámi? Stává se mi to teď denně a hrozně mě to irituje, že někomu světla svítí tak moc, že v zrcátku nic nevidím. Napadlo mě vyměnit zrcátka za ty s modrým filtrem ale otázkou je, jestli Evropská verze má 3 díry či nikoliv. Rozebírat je nechci, neb u předchozího auta mi zrcátko prasklo špatnou manipulací.

Zobrazit přílohu 37328
Pokud modry filtr myslis " samozatmavovani " hledej na netu vyrobni cisla, je asi 10 ruznych druhu zrcatek : s , bez , vyhřívání, mrtvý uhel, se " zalomenim " pro širší zorný uhel.

Taky bych bral zatmavovaci ty venkovní. Mám jen to vnitřní.

Mazda 3 BN

Jakou máš verzi FW ? Mě se občas sekla navigace, příčinou bylo nízké napětí 12V aku ( a to i za chodu motoru ). O aku jsou tady samostatne tema. Zkus nabit, klidně i nabiječkou z Lidlu - lepší než nic.

Funguje ti zvuk pri navigaci nebo audio prehravacich ? Funguje ti behem AA zvuk z radia, behem pokynu navigace se ztlumi a pak opet zapne radio ? Jakou verzi AIO a AA jsi instaloval ? Na jakou veri FW?
Ahoj takze:
MAZDA 56.00.230 EU N
AA mobil 6.8.613304-release
AIO 2.8.6
AA headup unit 1.13
Waze: 4.78.0.2
Služby Google Play: 21.39.16
K te funkci radia- funguje. Obcas se tedy stane, ze spusteni navi vede k preruseni radia ktere se nespustilo pak znova. Ale to uz mam vychytane - staci aktivovat google hlasove ovladani a hned ho zrusit. Zvuk se behem toho zapne zpatky. Jinak bych byl bez zvuku az do dalšího pokynu.

Nevím, do jakého tématu otázku zařadit, tak to zkusím tady. Jestliže mám na USB hudbu ve složkách stejně jakoby to byla alba interpretů, tak nevím, jak nastavit, aby složky hráli po sobě, tzn., že pokud dohraje složka, kterou jsem pustil, tak začne hrát následující. Aktuálně se to chová tak, že po dohrání se zobrazí seznam skladeb ve složce a volba spustit vše znovu. Na mnohem starším autě to fungovalo tak, že pokračovala hrát následující složka. Mám něco špatně nastaveno? Otázka na majitele BM/BN. Děkuji

To je ale pak úplně na pytel. Příkladem mám na USB třeba 50 složek a pokud pustím jednu pač jiná volba nejde tak v průběhu jízdy když složka dohraje tak musím klikat do menu a pustit další složku. A přitom v jiných vozech automaticky hrála následující složka tzv bylo to průchozí. To nechápu proč neopravi updatem.

Mazda 3 BN

Tohle by možná bylo řešení. Jedná se o appku v ramci AIO. Dle popisu by mělo jít dlouhým stiskem přehrát všechny písničky na USB. Nemám ale odzkoušeno.

Screenshot_20211030-205916.png

Jenže já kvůli tomu nechci AIO tweak instalovat. Ačkoli děkuji za nápad.

Mazda 3 BN

Řešil jste někdo, že by Vás v noci alias teď ráno když je tma, oslňovala auta pokud jedou vedle Vás případně za Vámi? Stává se mi to teď denně a hrozně mě to irituje, že někomu světla svítí tak moc, že v zrcátku nic nevidím. Napadlo mě vyměnit zrcátka za ty s modrým filtrem - samozatmavováním (díky za opravu vojtavojta) ale otázkou je, jestli Evropská verze má 3 díry či nikoliv. Rozebírat je nechci, neb u předchozího auta mi zrcátko prasklo špatnou manipulací.

Zobrazit přílohu 37328
Ahoj. Kde se to da sehnat?

Možná to sem nepatří ale měl bych dotaz jak se sundají plastové spodní kryty prahů u m3 (bm)
Nástřik podvozku jsem udělal všechny plasty šli hravě dolů ale na tohle jsem nepřišel?

Stačí ich potiahnuť hore. Stačí silu. Nie sú tam žiadne cvoky

Odoslané z SM-A528B pomocou Tapatalku
Myslím plastový kryt prahů zespod auta viz foto měl jste asi namysli asi horní kryt u dveří ale díky za zprávu. :)

2014_mazda3_81_1600x1200.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Ahojte.
Je mozne niekde zohnat za prijatelnu cenu tu izolaciu kapoty? Mazda 3 BN Sedan
Byvalemu majitelovi si na tom pochutnala kuna a aj ked to nie je zvonku vidiet, vyzera to dost nepekne.
Vdaka.

Ahojte.
Je mozne niekde zohnat za prijatelnu cenu tu izolaciu kapoty? Mazda 3 BN Sedan
Byvalemu majitelovi si na tom pochutnala kuna a aj ked to nie je zvonku vidiet, vyzera to dost nepekne.
Vdaka.
Myslim že Sedan a HB budou mit stejne kapoty... zkus vrakáče, už tam ty auta bývají.

A nevyjde už levněji to vytlumit ❓❓❓
A možná by ti na to příště nešli kuny

Back