• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

Ahoj, řešil jste někdo bezrámečkové spz? Nejlepší řešení mi přijde 3M suchý zip, ale nejsem si jistý zda na přední masce bude kam přilepit, jestli je tam nějaká plocha… díky za rady.
Jestli chceš, mám doma sadu sundanou z mého auta co má shr3k a The-P .Za poštovné ti je nechám.?

Zdravím,

mám prosbu, nezná někdo číslo náhradního dílu přední a zadní zástěrky -->
(akorát se jedná o druhou stranu auta)

Díky moc za radu.

3966189.jpg

Tyto zástěrky jsou v zadní části každého blatníku, já bych potřeboval ty přední, ty jsou jiné...Díky

Proč to vlastně nenajde ten, kdo to bude prodávat?

Nemáte prosím někdo fotku jak mají svítit zadní světla u BN 2017? Při potkávacích mi svítí jen na každé vnější straně malý půlkruh, a mě to přijde málo, na všech fotkách na netu toho svítí víc :) díky

Mně svítila jako na obrázku. Ale nevím, zda to nebylo vázáno na výbavu. Teď u BP v nižší výbavě svítí také jen vnější část.

New-Mazda3-detail-rear-1024x683.jpg a1cf988d15879c4fb8c536bef01e2d97.jpg

Ano ,myslím, že u verze BN, která má pouze halogeny, tak svítí jen malá vnější část.

Ano, je to vázáno výbavou.
Halogenová přední a zadní světla.
Xenon/LED přední a zadní světla ;)
1668036320990.png 138036895_3636791209703680_4763014438477018265_n.jpg

Poslední úprava:
Mám pocit, že kúpiť jazdenú M3 BN (2017 or 2018) vo verzii HB s motorom G165, výbavou Revolution alebo Revolution Top a nájazdom 50-80k kilometrov je dnes umenie. Ako dlho ste hľadali/čakali kým ste kúpili jazdenú Mazdu? Začínam byť z toho na prášky, vyhľadávacích agentov mám nastavených, ale kde nič, tu nič :D možno by som sa priklonil aj ku motoru G120, ale radšej ten silnejší - mám rád svižné jazdenie.

na svou BM jsem cekal rok a pul :)
motor staci slabsi, @Shrek ti ho odemkne :)
s vybavou bacha, germani (DE i A) maj jinak pojmenovany vybavy

Vďaka za upozornenie o výbavách :) ja mám na čakanie ešte maximálne rok. Aktuálne dožíva u mňa M2 DY z roku 2004 s motorom 1.6i a budúci rok jej končí EK. Katalyzátor je kaput a nemám záujem ho meniť :D auto bude mať 20 rokov, zaslúži si večný odpočinok. Dovtedy musím nájsť M3 BN ako som popísal vyššie. To auto proste chcem :D

Já se ti ani nedivím, já se ho ještě dlouho nebudu chtít zbavit, pač je prostě skvělý a není za co měnit.
A jak bylo už řečeno, hledal bych BN s vyšší výbavou a klidně G120 a odemknout (ta delší převodovka je ideální na dálnice a rozhodně jede jak čert po odeknutí na Stage1).
Tak přeji ať dobře pořídíš, ale v inzerátech je pěkných kusů sotva pár a hned mizí. Obzvlášť, když je prodejcem někdo z klanu a je známo, že auto mělo skvělou péči. Já sám jsem už do auta dal přes 60 tisíc navrch (není myšleno v opravách, ale úpravách).

Noo také jsem hledal cca 2 měsíce, zatím to vypadá že zítra dovezu před dům BM 2014 Revolution G120, následne dojmy pak vyventiluju nicméně ze zkušební jízdy jsem byl nadšený, M3 je trochu zjev v dnešní době gumových podvozku s turbodiesely...ohledně dovozu no ještě je jedna bílá BM 2015 g120 rev v Praze když prosmejdis bazoš... komunikuje dobře, ale Olomouc jsem měl blíže...

Ja som aktuálne objavil M3 BN G165 manuál vo výbave Revolution, ročník 2017, najazdené 72 tisíc km, po prvom majiteľovi, kúpená na SR, autorizovaný servis, perleťová biela + Sebring výfuk... uvidíme na budúci týždeň. Je to presne to, čo chcem :D snáď sa nepredá a predávajúci bude ochotný jednať s cenou :D

Back