Tak koncovky z 6 `2019 s 2.5 automatem a vypinanim valcu... Coz je mozna dulezity, jak psal
@Max6; ale fakt si nepamatuju, ze bych je kdy mel naprosto zacernaly, natoz pres hranu, ani na predchozi 6 nebo 3... Naposledy lesteno a cisteno peclive nekdy v kvetnu, od ty doby najeto cca 5 tis km. Celkove najeto necelych 36 tis km.
Kdyz jsem Googlil, nazory na to, proc jeden je ma ciste, a druhy spinave, se dost ruzni. Kdyby to bylo jen jak psal
@shr3k , bylo by idealni jezdit spis pomalu a "eko", ale to zase stoji proti tvrzenim, ze se to cisti naopak pri vysoke teplote a rychlosti spalin, coz neni zrovna ekojizda.
Kratky/dlouhy cesty za tim taky asi nutne nebudou, s predchozimi dojizdecimi Mazdami jsem jezdil temer vyhradne nad 60 km na nastartovani, a drtiva vetsina po dalnici; ted jsem naopak dalnici nevidel docela dlouho (uz jsem ani nedokupoval znamku) a jezdim tak kolem 15 - 60 km nejcasteji. Co je furt stejny - nechavam pred vyjetim temer vzdy auto chvilku stat, cca minutu, za studena docela uzkostlive dodrzuju nevytaceni nad 3.5 tis ot., k omezovaci ale taky nevytacim moc casto, a nejedu pilu tesne pres zastavenim.