- 2 732
Fakt, funguje, taky jsem to nevěděl. Prostě jen decentně.Tak to se mi ještě nepovedlo. Zkusím stříkat decentně ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Fakt, funguje, taky jsem to nevěděl. Prostě jen decentně.Tak to se mi ještě nepovedlo. Zkusím stříkat decentně ?
To je to co navrhoval @Max6 .No vida,tak to funguje.?po libovolném ostřiku stačí ťuknout do páčky stěračů nahoru tak jako by chtěl člověk jedno setření a v podstatě stěrače dojedou jen poslední rozjetý cyklus a šmitec
Napada me, jestli nedavas neco na sedacku spolujezdce, ze by hlasil obsazenou sedacku a nezapnuty pas (nebo fixlujici snimac obsazene sedacky, pokud tam nic nedavas).Mazdar.
Poslednu dobu zazivam nieco cudne no nie je to pri kazdom nastartovani.
Ked nastartujem tak auto vyda 3 pipnutia 3x po sebe (cize 9 dokopy), ziadna varovna hlaska ani kontrolka ani nic na zaklade coho by som vedel identifikovat potencialny problem.
Stretol sa s tym uz niekto?
To nikde nezjistíš, kromě servisu, kam to auto jezdilo. Mazda servis tady ti leda může zjistit kdy a jaká záruční plnění byla provedena.Ahoj, dá sa nejako zistiť podľa vin čísla či mi bola na aute menená vačka prípadne dalšie veci okolo toho ? V servisnej knižke nemám absolutne nič. Auto je dovoz zo švajčiarska.
M3 2014 2.2D
JMZBM642811115191
tam ma bohužiaľ poslali do riti, pretože niesom majiteľom auta pod ktorým je u nich registrované. Chcel som to len preto aby som zistiľ ako je na tom vačka, nakoľko mám už pomaly 200 K a auto ide bez problému a straty výkonu.To nikde nezjistíš, kromě servisu, kam to auto jezdilo. Mazda servis tady ti leda může zjistit kdy a jaká záruční plnění byla provedena.
Díky, nevis nahodou jak je to s roky od kdy do kdy bm a bn?Все рестайлинги Mazda 3: до и после
Иногда очень тяжело понять, что изменилось в облике автомобиля после рестайлинга. Особенно сложно разобраться в первом поколении "тройки".mazdagid.ru
Nahoře BM, dole BN
Zobrazit přílohu 44505
dík mocNejsem si jist, ale 2013-2016 BM a od 2017 BN. Ale je možné, že koncem roku 2016 už byl facelit v prodeji.