• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 3 (BM) - obecně

Hmmm, jenže někde jinde jste si nedávno „odhlasovali“, že stěrače potřebují naopak řádnou dávku kapaliny, aby se tak neničily.
A teď jak dál? :eek: :innocent:

Souhlas. No mě tedy určitě vyhovuje metoda "více kapaliny + více stíracích cyklů", protože tak nehrozí odírání stíracích gumiček pro nedostatek kapaliny.
Ta "light" verze ostřiku se hodí třeba v létě na nějaký nepatrný bordel, ale potěšilo,..nevěděl jsem o ní.

Tak jsem konečně ještě po peripetích ze sněhem/mrazem a baterií, také zkusil jen decentní ostřik a nic, i lehké namáčknutí a hned se stírá cca 5x-6x, ale když už jsem s tím laboroval tak jsem objevil "přerušovaný" ostřik - po libovolném ostřiku stačí ťuknout do páčky stěračů nahoru tak jako by chtěl člověk jedno setření a v podstatě stěrače dojedou jen poslední rozjetý cyklus a šmitec :)

po libovolném ostřiku stačí ťuknout do páčky stěračů nahoru tak jako by chtěl člověk jedno setření a v podstatě stěrače dojedou jen poslední rozjetý cyklus a šmitec :)
To je to co navrhoval @Max6 .No vida,tak to funguje.?

No nevím, ale mě tedy funguje, to co jsem uvedl.
Jestliže do ostriku pouze tuknu, tak setre pouze 2x.
Funguje opakovaně a nelze považovat za náhodu.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Mazdar.
Poslednu dobu zazivam nieco cudne no nie je to pri kazdom nastartovani.
Ked nastartujem tak auto vyda 3 pipnutia 3x po sebe (cize 9 dokopy), ziadna varovna hlaska ani kontrolka ani nic na zaklade coho by som vedel identifikovat potencialny problem.
Stretol sa s tym uz niekto?

Mazdar.
Poslednu dobu zazivam nieco cudne no nie je to pri kazdom nastartovani.
Ked nastartujem tak auto vyda 3 pipnutia 3x po sebe (cize 9 dokopy), ziadna varovna hlaska ani kontrolka ani nic na zaklade coho by som vedel identifikovat potencialny problem.
Stretol sa s tym uz niekto?
Napada me, jestli nedavas neco na sedacku spolujezdce, ze by hlasil obsazenou sedacku a nezapnuty pas (nebo fixlujici snimac obsazene sedacky, pokud tam nic nedavas).

Taky jsem cetl, ze muze pipat kvuli nastavenemu jasu pristrojovky, rada zni: nemit to naplno a pokud to neni naplno, tak s tim otocit na max, na min, a pak na pozadovanou hodnotu.

ono to nie je pipanie nezapnuteho pasu.. to poznam ked chodim po meste :D
a ten jas.. som nevedel ze to sa da nastavit v BN.. teda viem ze sa automaticky reguluje podla externeho osvetlenia

Jas se da nastavit tou tycinkou pro reset pocitadla km. Nemackat, ale tocit.

Ahoj, dá sa nejako zistiť podľa vin čísla či mi bola na aute menená vačka prípadne dalšie veci okolo toho ? V servisnej knižke nemám absolutne nič. Auto je dovoz zo švajčiarska.
M3 2014 2.2D

JMZBM642811115191

Ahoj, dá sa nejako zistiť podľa vin čísla či mi bola na aute menená vačka prípadne dalšie veci okolo toho ? V servisnej knižke nemám absolutne nič. Auto je dovoz zo švajčiarska.
M3 2014 2.2D

JMZBM642811115191
To nikde nezjistíš, kromě servisu, kam to auto jezdilo. Mazda servis tady ti leda může zjistit kdy a jaká záruční plnění byla provedena.

To nikde nezjistíš, kromě servisu, kam to auto jezdilo. Mazda servis tady ti leda může zjistit kdy a jaká záruční plnění byla provedena.
tam ma bohužiaľ poslali do riti, pretože niesom majiteľom auta pod ktorým je u nich registrované. Chcel som to len preto aby som zistiľ ako je na tom vačka, nakoľko mám už pomaly 200 K a auto ide bez problému a straty výkonu.

Zdravím nevíte kde bych našel jak se liší modely bm/bn chci si koupit nový grill, všude píšou pro modely bn/bm 2014-2017, ale teď jsem tady na bazaru četl ze se masky (grilly)trošku liší, tak abych nekoupil špatný . Díky

Nejsem si jist, ale 2013-2016 BM a od 2017 BN. Ale je možné, že koncem roku 2016 už byl facelit v prodeji.

Čaute, chcel by som sa spýtať či zadné a predné dvere pasujú zo hatchbacka na sedana.

Odoslané z SM-S918B pomocou Tapatalku

Back