- 450
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vypadá to jako Borbet BS5, vypadají moc hezky i v reálu, ale váží úplný nesmysl ?Dneska v Ostravě jsem si všiml docela hezké 3ky a zaujala mě kombinace barvy a kol. A moc se líbilo. A moc hezká kola
Zobrazit přílohu 45944
12,5kg jedno ? R18.. Když jsem vybírala já kola, byly právě po vzhledu jedním z adeptů, ale kvůli hmotnosti jsem je nakonec nevzala.kolik?
Na netu se hmotnosti trošku liší, ségra je má na autě a vážili jsme je. Je to vlastně srovnatelné s originály R18.našel jsem že 10kg to je hodně?
Tady máš hmotnost originálu,ať máš pro porovnání.?ahaa...no já si včera objednal taky nové kolesa, tak až buou na autě bude fotka...a koukal jsem že váží 12 kilo...nevím jaký je zozdíl proti originálu
Vazilas je? Ptz jestli si to dobre vybavuji, jak jsem si delal pruzkum disku, tak ty Y by mely mit spise okolo 11 kg...10kg váží ty, co jsem nakonec vybrala a mám je teď na autě, to už je fajn, je to poznat.
Jj, dělalo to 10,2kg a nějaké drobnéVazilas je? Ptz jestli si to dobre vybavuji, jak jsem si delal pruzkum disku, tak ty Y by mely mit spise okolo 11 kg...
P. S. Ty disky na te modre 3ce jsou peckovni ?