- 2 732
Jasně. Možná ještě lépe napsat že mazda 3 co má 4,5 metru je vhodná pouze pro jednoho a to ještě na nákup Za mě to dost přehánís nebo vozis bůhví co ale je to normální hatchback to jest kompaktní auto. Ani malé ani velké. Ale pokud musím vozit velké věci jako kočárek, pojízdnou sedačku apod a nemohu sklopit zadní sedačky pač tam sedí malej s manželkou tak už to chce hold větší kufr na toto období. Většinu času co jezdím sám fakt nechci jezdit v nevzhledném mpv nebo snad multivanu Ale samozřejmě respektuji tvoji volbu. Každý to máme jinak. Na pár dovolených v roce se velké auto rozhodně hodí.Mazda 3 pro 3 lidi? Ani omylem! Pohodlna je IMHO maximalne pro 2 lidi. Mne ji tenkrat poradila manzelka, kdyz jsem shanel povoz na jizdu pro sebe "okolo komina", cili v 90% pripadu s tim jezdim sam, pripadne zena sama, nebo odvezt deti do/z krouzku, kdyz se nam nechce startovat naftak. Jako rodinne auto slouzi S-Max, koncept MPV vnimam jako neoddiskutovatelne nejvhodnejsi pro rodiny s detmi (dále pak vozy typu VW Multivan) , kdy nechapu, proc je tato platfotma vytlacovana SUV, ktere jsou z toho pohledu uplne k ho.vnu.
Samsung S22 256GB Tapatalk