Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ok.Tak konecne sa mi podarilo nahrat ten zvuk, ktory ma znepokojuje uz zopar tyzdnov a neviem sa dopatrat k pricine.
Domnievam sa ze to moze byt nieco s bateriou, bud v aute alebo v kluci. V aute som bateriu dobil, v kluci skusim vymenit.
Vedel by mi s tym niekto pomoct? (trojity trojpisk)
0 new items by Another Dimension
photos.app.goo.gl
Ahoj, jde to spíš z interiéru? Ať si sedne spoluejdec a za jízdy hledá. Zkus taky výdech na pravé straně. Taky mi to tam chvíli drnčelo, ale já mám naklepané uši, nikdo to neslyšel. A bylo to tam nějak divný, jsem lehce zatlačil na ten výdech a už je to ok. Možná do toho někdo klepnul nebo nevím.Ahoj, nevím jestli se to tady už někde neřešilo tak kdyžtak se omlouvám. Mám mazdu 3 bm z roku 2014 tedy ještě vyrobenou v Japonsku a v poslední době mě postihla nemoc divných zvuků v autě . To je pro mě osobně dost vážné protože v autě má být ticho aspoň od tohohle. Kdyby jste mi někdo poradil po čem jít budu moc rád. Je to takový praskající zvuk které vychází od pravého předního sloupku někde z palubovky. Přidal bych vám i video ale nejde mi to.
Díky za případné rady.
Jo jde to z interiéru řekl bych někde kousek pod palubkovou mezi výdechy klimy a A sloupkem.Ahoj, jde to spíš z interiéru? Ať si sedne spoluejdec a za jízdy hledá. Zkus taky výdech na pravé straně. Taky mi to tam chvíli drnčelo, ale já mám naklepané uši, nikdo to neslyšel. A bylo to tam nějak divný, jsem lehce zatlačil na ten výdech a už je to ok. Možná do toho někdo klepnul nebo nevím.
To mi úplně nepříjde. Ve svých autech jsem měl běžně baterii starou více, jak deset let. Nyní aktuálně Toyota Auris 12,5 roku a Mazda 3 BM 8let. Pouze v Audi A6 měním častěji, ale to bude Webastem...10 let stará baterie, to je fakt rarita. ?
Ve Forscanu by to měl být PID: EOTOhledně BM/BN (několikrát probrané téma) je až zarážející, že takové živelné auto nemá ukazatel teploty oleje a pro nic vypovídající vodu je stejně jen nějaká kontrolka, co zhasne a nic neprozradí (samozřejmě u BP se opět vrátilo k budíkům).
Mám sice koupenou licenci OBD II Torque, ale tam se zda, že tento údaj nelze vyčíst (nebo alespoň mě se nedaří jej dohledat, aby něco ukazoval)
Úplně nepotřebuji někam dodělávat budík. Mě by snad jen stačilo vědět nějaký +- údaj, kdy má teplota oleje cca 100st.
Respektive pokud vyjedu se studeným autem a udržuji otáčky cca 2000 na patřičnou rychlost (né více/né méně) kolik km odhadem může trvat než se olej dostane na provozní teplotu?