- 2 753
Já mám doma OEM kódy těch na podbeh, izolace kapoty, spodní kryt motoru a výplně dveří a ještě těch od gumoveho těsnění na bocích kapoty..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Super , dej sem pak prosím Tě všechny. Chci se pustit do odhlučnění auta, náhradní plastové cvoky se budou hodit.Já mám doma OEM kódy těch na podbeh, izolace kapoty, spodní kryt motoru a výplně dveří a ještě těch od gumoveho těsnění na bocích kapoty..
Díky, jsem ze Zlína, což je trochu z ruky. Nevzpomeneš si, kde jsi je kupoval?Hoši, tak sice mám celkem dost náhradních ale u většiny nakonec OEM kód nemám. Pokud jste někdo z Prahy tak přenechám ty bílé v oválné krabičce. Ty patří k uchycení tapecu do dveří. Zobrazit přílohu 52382
Trochu divná cena co a rozhodně to není Revolution ani TOP ale attraction
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/207048621
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/3/206821422
Nemá náhodou Revolution RVM ? A kde máš BOSE ?
A cenový rozdíl jen 10 000 Kč mezi BM a BN
Kdyby byla ta červená v cajku tak je cena tak kolem 350K
Výkup Proboha lidi. To platilo v dávných dobách i na výkup v bazarech čehokoli že ti nabídnout tu nejnižší únosnou cenu a ber nebo nechej být. M3 z 2018 s ještě dobrým najezdem 100t km fakt není auto pod 3 kila. Buď je hodně odrbana nebo tam je vše domlacene na podvozku nebo je po kolizi což bývá zvykem u těch dovozu pač k nám se hold tahají pobourane vrány a Čechům to jistě bude stačit za levno.. Rozhodně stojí tazateli za návštěvu a projetí..Má mať RVM, to už má aj Atraction.Bose tak isto nemá. Pýtaš sa koho?
Môže byť rozdiell že je to na iný trh, výbava sa môže líšiť
Na stránkach Mazdy máš kalkulačku na výkup. Tipujem že ti vyskočí velmi tesne tá istá suma.
Nejlepší kalkulačka je podívat se na tři největší bazary .Tak samozrejme že súkromne sa dá predať za viac kord keď je v dobrom stave bez poškodenia. Ale cez výkup autobazár alebo Mazda Autopoint je realita bohužial takáto. Nové autá zdraželi ale ojazdené zlacneli lebo ich je ako hnoja a nehýbe sa to.
Mám skúsenosť z pár mesiacov do zadu a preto som staršie BM nechal radšej v rodine. Ich ponuka ma viac než urazila
Zobrazit přílohu 52549
To jsou dobrý tyhle stránky. Moje auto má podle týhle "kalkulačky" hodnotu o 150000Kč menší než co mi nabídli před měsícem a půl ve výkupu. Doufám, že jí místní bazarníci neobjeví, jinak za pár letu budu snad doplácet až to půjde do světa.Tak samozrejme že súkromne sa dá predať za viac kord keď je v dobrom stave bez poškodenia. Ale cez výkup autobazár alebo Mazda Autopoint je realita bohužial takáto. Nové autá zdraželi ale ojazdené zlacneli lebo ich je ako hnoja a nehýbe sa to.
Mám skúsenosť z pár mesiacov do zadu a preto som staršie BM nechal radšej v rodine. Ich ponuka ma viac než urazila
Zobrazit přílohu 52549