Forester
rodinný člen KLANu
- 560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nestrkej sem tu tvoji lestenku co nemá ve světě konkurenci
Samsung S22 256GB Tapatalk
Používám též a funguje jak píšeš. Výfuk je stále krásne chromový.Po 6 rokoch a 56000 km som mal na výfuku (koncovom tlmiči) takú povrchovu líšku. Kúpil som polskú pastu K2 a vyleštil do stavu ako je na foto. Bola to makačka ale vysledok bol obdivuhodný. Dnes po ďalších 4 rokov je stav rovnaký. Tak deklarovaná ochrana je skutočnosťou.
Zobrazit přílohu 53125
Zobrazit přílohu 53126
Zobrazit přílohu 53127
To auto máš od novoty? Nemá třeba za sebou pojistnou událost nebo lakování. Všechny dotčena místa mám na té své úplně jako nové.
Som 2 majitel. Auto bolo kupovane na SK a mam ho od 50k km. Teraz mam 130k ...To auto máš od novoty? Nemá třeba za sebou pojistnou událost nebo lakování. Všechny dotčena místa mám na té své úplně jako nové.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Tak tuhle znacku nedoporucuji, nebrat! Tak dementni prubeh otevirani jsem v zivote nevidel. Reklamuji pro nepouzitelnost.No nic, objednal jsem Kilen.
Tipuji že první část je pomalá a pak to vystřelí do dorazu?Tak tuhle znacku nedoporucuji, nebrat! Tak dementni prubeh otevirani jsem v zivote nevidel. Reklamuji pro nepouzitelnost.
Přesně. A to stejné Anglie. Opravdu to vypadá na dlouhodobé krusty soli kolem těch míst které nikdo nemyl a navíc ty páté dveře vypadají na kolizi. To je pak těžký..Keď pozerám na tie otvori pre dorazi bez gúm a ako je zadrbaná kapota tak mi napadá iba jedno a to je niekolkoročná slaná vrstva špiny po niekolko zimných sezón. Korodujú takto autá jazdiace v Rakúsku kde sa abnormálne solí. Keď sa to neumyje po zime tak to je zničujúce pre plech zle antikorózne upravený.
Ano, stává se že prohnije. I když je tam kryt, tak se dost špiní. Já se třeba snažím při výměně oleje tím servisním otvorem procpat ruku a hadrem namočeným ve vyjetým oleji jí otřít.Zddravim.
Uz jste nekdo resil olejovou vanu? Tak trochu mne prekvapilo, ze uz je pry na vymenu. :-(
No dobre dobre, povoluje se šroub, z môjho pohľadu je to jedno ale dík za reakciu, lepidlo ma samozrejme napadlo, lenže som ho, ako naschvál, nemal u seba a ani nikto, kto tam bol, jazdím takéto devastácii robiť na verejné rampy v Havířove ale tak fajn, pokiaľ bude stačiť to lepidlo, zájdem tam znova a napravím to, dík.@ZdenoOH Matice se nepovoluje !!! Povoluje se šroub.
a když se příště pustíš do devastace svého auta, tak místo sekání do závitu jak na nějaký JAWĚ, tak si kup lepidlo na závitový spoje (na 99% dílů ti bude stačit střední pevnost)